مقاله بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان :

مقاله بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۲ تا ۱۱ منتشر شده است.
نام: بررسی سازگاری و وضعیت رویشی دو گونه پالونیا (Paulownia) در شرایط اقلیمی استان گیلان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پالونیا
مقاله سازگاری
مقاله زنده مانی
مقاله رویش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
درختان شگفت انگیز پالونیا با رشدی بیش از ۱۵ برابر صنوبرها، جایگاه ویژه ای در برنامه های زراعت چوب دارند به طوری که در زمین های دارای شرایط رشد مناسب، گونه های آن توان تولید چوب قابل توجهی دارند. کشور ما از نظر سهم سرانه جنگل و تولید چوب در ردیف کشورهای کم برخوردار از جنگل قرار دارد؛ توجه ویژه به کشت درختانی با رشد سریع و زود بازده از وظیفه های مهم است که با توجه به این مورد، سازگاری گونه های پالونیا در دستور کار تحقیق و بررسی قرار گرفت .با تهیه بذرها و تولید نهال برای دو گونه پائولونیا Paulownia tomentosa) و (P.fortunei نهال ها به تعداد ۴۹ اصله در فاصله های ۵´۵ متر کشت شد. نتایج نشان داد که به دلیل هیدرومورفی بودن خاک و بالا بودن سطح سفره آب زیر زمینی و حساسیت گونه های این جنس به پدیده ماندابی، رشد نهال ها در سال اولیه خوب بوده و درصد زنده مانی نیز حدود ۵۰ درصد بوده است. متاسفانه در سال های بعدی سازگاری گونه های مورد مطالعه به دلیل قرار گرفتن در زمین های بدون زهکشی با عدم موفقیت رو به رو شده است به طوری که درصد زنده مانی در سال اول برای دو گونه به ترتیب ۴۷۷ و ۴۶۳ درصد و در سال سوم نیز ۱۱ و ۲۴ درصد بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.