مقاله بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS) :

مقاله بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۲۵ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مناطق مستعد گردشگری طبیعی (Ecotourism) کاشان (با استفاده از نرم افزار GIS)
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکوتوریسم
مقاله گردشگری
مقاله کاشان
مقاله مدل اکولوژیکی توریسم
مقاله GIS

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در صنعت گردشگری، جاذبه ها و جلوه های طبیعی از ارزش دو چندانی برخوردارند و یکی از مهم ترین اشکال آن “اکوتوریسم” یا گردشگری طبیعی را شکل می دهند.
اکوتوریسم در سال های اخیر به یکی از امور مورد توجه کارشناسان، دست اندرکاران بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورها مبدل شده است.
نقش اشکال و فرایندهای اقلیمی در توسعه توریسم به ویژه پدیده های ژئومورفیک درمناطق خشک تا کنون به طور جدی مورد توجه قرار نگرفته است. منطقه کاشان، چشم اندازهای بسیار زیبایی از اشکال بیابانی (از جمله اشکال مختلف فرسایش بادی)، قنات ها، منطقه بکر کویر، فلور و فون ویژه، آسمان زیبا و پر ستاره و ; را در خود جای داده است. در این تحقیق با استفاده از مدل اکولوژیکی مخدوم و GIS، مناطق مستعد توسعه گردشگری مشخص شد که بخش های شمال غربی و شمال شرقی منطقه استعداد بیش تری برای توسعه گردشگری متمرکز را داشته و بخش های مرکز و غرب منطقه مستعد برای گردشگری گسترده با طبقه یک می باشد. امید است تا با استفاده بهینه از این پتانسیل ها، توسعه منطقه ای و ملی فراهم شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.