مقاله بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن :

مقاله بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۶۰ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر کود دهی بر ترکیبات شیمیایی اسانس زیره و فعالیت ضد میکروبی آن
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کوددهی
مقاله اسانس
مقاله زیره
مقاله فعالیت ضد میکروبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با افزایش مقاومت باکتری ها به آنتی بیوتیک ها نیاز بسیاری به یافتن منابع جدیدی برای تولید داروهای جدید وجود دارد. زیره به عنوان گیاه دارویی می تواند انتخاب مناسبی برای این کار باشد. هدف این مطالعه بررسی تاثیر کودهای شیمیایی و آلی بر کیفیت اسانس و فعالیت ضد میکروبی اسانس زیره است. برای این کار بذرهای زیره به هنگام کاشت تحت تاثیر کودهای شیمیایی و آلی قرار گرفتند. اسانس بذرها با روش تقطیر با آب تهیه و با دستگاه گاز کروماتوگرافی تجزیه و ترکیبات آن تعیین شد. اثرات ضد میکروبی اسانس زیره با روش انتشار در آگار اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمار A۲تاثیرات مثبتی بر کیفیت اسانس داشته سبب افزایش ترکیب بتاپینن شده است. اثرات ضد باکتریایی اسانس قابل ملاحظه بوده و حساسیت باکتری های گرم مثبت بیش از باکتری های گرم منفی بوده است. در مجموع می توان نتیجه گرفت که اسانس زیره می تواند جایگزین مناسبی برای تعدادی از آنتی بیوتیک ها باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.