مقاله مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی :

مقاله مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در رفاه اجتماعی از صفحه ۹۱ تا ۱۲۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه اجمالی خصوصیات رژیم های رفاهی
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رفاه اجتماعی
مقاله رژیم های رفاهی
مقاله کالایی زدایی
مقاله نظریه همگرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح مساله: رفاه اجتماعی به عنوان مجموعه ای سازمان یافته از قوانین، مقررات، برنامه ها و سیاست ها که در قالب موسسات رفاه و نهادهای اجتماعی به منظور پاسخگویی به نیازهای مادی و معنوی و تامین سعادت انسان اریه می شود، یکی از جنجال برانگیزترین موضوعاتی است که پیرامون آن مباحث و آراء گوناگونی ابراز شده است. از طرف دیگر با توجه به سطح توسعه یافتگی ملل، رژیم های رفاهی مختلقی در جهان معاصر ظهور کرده اند. در این نوشتار ابتدا با توجه مفهوم کالایی زدایی (decomodification) به بررسی و تحلیل انواع رژیم های رفاهی با تاکید بر دولت رفاه می پردازیم و در ادامه جایگاه نظام رفاهی ایران بررسی می شود.
روش: نوشتار حاضر، تحلیلی ـ توصیفی و مبتنی بر نظریه های اقتصاد رفاه و اقتصاد بخش عمومی بوده و در آن از منابع کتابخانه ای استفاده شده است.
نتایج: بین رفاه اجتماعی و سطح توسعه یافتگی یک کشور این ـ همانی وجود دارد. سه نوع رژیم رفاهی در حال حاضر قابل تشخیص است که عبارت اند از دو رژیم فرا رفاهی عدم تامین و تامین غیررسمی و دیگری رژیم دولت رفاه. رژیم اخیر خود شامل سه رویکرد پسماندی، مشارکتی و حداکثری است که این تقسیم بندی مبتنی بر نظریه همگرایی است. به رغم انتقاداتی که از رژیم دولت رفاه صورت گرفته این رژیم به عنوان کارآمدترین رژیم در ایجاد رفاه حداقلی ابناء شناخته شده است. رژیم رفاهی در ایران رژیم دولت رفاه نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.