مقاله فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام :

مقاله فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون و بررسی تاثیر آنها بر شاخص های تجزیه پذیری در شکمبه دام
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرم آلدئید
مقاله خون
مقاله پروتئین محافظت شده
مقاله خصوصیات تجزیه پذیری در شکمبه
مقاله کنجاله سویا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق بمنظور ارزیابی اثرات فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید و خون در شاخص های تجزیه پذیری ماده خشک (DM)، پروتئین خام(CP) و ماده آلی (OM) در شکمبه دام صورت گرفته است. بر روی نمونه های کنجاله سویا به میزان ۰۸ gr / 100 gr CP فرم آلدئید و به میزانهای ۰۵، .۷۵، ۱۵ و ۲ لیتر بر کیلوگرم DM خون معمولی افزوده شده است. در این تحقیق از سه رأس قوچ نژاد مرینوس بالغ فیستول گذاری شده استفاده گردید. مدت زمانهای رشد (Incubation) نمونه های تهیه شده در شکمبه ۲، ۴، ۸ ، ۱۶، ۲۴ و ۴۸ ساعت بود. بدین ترتیب شاخص تجزیه پذیری و ارزیابی ماده خشک (DM)، ماده آلی (OM) و پروتئین خام (CP) نمونه های کنجاله سویا مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیقات مشخص شده است که حداکثر پتانسیل تجزیه پذیری پروتئین در شکمبه در فرآوری آن با فرم آلدئید دچار تغییری نشده است، اما با فرآوری آن توسط خون، این تجزیه پذیری بین ۱۰۳۱ – ۲۱۸% افزایش یافته است. در نمونه های فرآوری شده توسط فرم آلدئید ۰۸ gr / 100 gr CP و همچنین ۰۵، ۱۵ و۲ لیتر بر کیلوگرمDM ، خون معمولی، نسبت تجزیه پذیری ماده خشک (DM)، پروتئین خام (CP) و ماده آلی (OM) در شکمبه دچار افزایش شده است. در حالیکه ارزش موثر تجزیه پذیری پروتئین خام کنجاله سویا درK=0.05/h ، %۵۰۵ می باشد، این نسبت در فرآوری آن با فرم آلدئید، تا حدود ۳۲۹% دچار کاهش شده است. این نسبت در فرآوری کنجاله سویا با خون معمولی، حدود ۵۷۹ – ۵۴۷% دچار افزایش شده است. در نتیجه می توان گفت که فرآوری کنجاله سویا با فرم آلدئید برای نشخوار کنندگان می تواند مفید باشد، اما فرآوری آن با خون معمولی نمی تواند محافظ پروتئین خام آن در مقابل عمل تخمیر شکمبه ای باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.