مقاله بررسی اثـر Lactococcus lactis Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثـر Lactococcus lactis Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثـر Lactococcus lactis Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثـر Lactococcus lactis Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثـر Lactococcus lactis Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن :

مقاله بررسی اثـر Lactococcus lactis Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۲۷ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثـر Lactococcus lactis ,Lactobacillus casei بـر باکتـری هـای لاکتیـک گـوشت و ویـژگیهـای حسـی آن
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Lactobacillus casei
مقاله گوشت
مقاله Lactococcus lactis ،LAB

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تاثیر رشد و تکثیر Lactococcus. lactis ,Lactobacillus. Caseiبر باکتری های گوشت گاو پس از بسته بندی در بسته های قابل نفوذ به هوا، بررسی گردید .این سویه ها از فرآورده های شیری بومی ایران جداسازی شدند و در تست آنتی بیوز، فعالیت ضد میکروبی در برابر Escherichia coli و Staphylococcus aureus نشان دادند. این دو سویه L. lactis subsp. lactis var. diacetylactis 202, Lactobacillus casei subsp. casei 102 بودند که با دانسیته ۱۰۶CFU/Cm۲ به برش های گوشت افزوده شدند. نمونه های تلقیح شده در شرایط هوازی در سردخانه ای که دمای آن بین -۱و ۵ درجه سلسیوس متغیر بود، به مدت ۵ روز نگهداری گردیدند. ماندگاری نمونه ها با ارزیابی ویژگیهای حسی (رنگ، بو و ویژگیهای ظاهری) تعیین شد. در ضمن شمارش باکتریهای لاکتیک و اندازه گیری pH نیز در طول مدت نگهداری انجام گردید.
در مورد برش های گوشت تلقیح شده با Lb. casei (تیمار ۱) تعداد باکتریهای لاکتیک در طول مدت نگهداری افزایش نشان داد و فساد گوشت به تعویق افتاد. در برش های گوشت تلقیح شده با L. lactis (تیمار ۲)، نیز تعداد باکتریهای لاکتیک افزایش حاصل نمود. عمر ماندگاری نمونه های تیمار ۲، حتی نسبت به نمونه های شاهد نیز کاهش یافت. در نتیجه سویهLb. casei subsp. casei 102 می تواند به عنوان یک سویه آنتاگونیست مناسب با توان افزایش ماندگاری گوشت خامی که در بسته های قابل نفوذ به هوا در دمای بین -۱و ۵ درجه سلسیوس نگهداری شده است، مورد استفاده قرار بگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.