مقاله تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس :

مقاله تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در تحقیقات جغرافیایی از صفحه ۳ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: تحلیلی برنقش شهرهای میانی در توسعه فضایی کلان منطقه زاگرس
این مقاله دارای ۲۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعادل فضایی
مقاله توسعه
مقاله سلسله مراتب شهری
مقاله شهر میانی
مقاله نظام شهری
مقاله کلان منطقه زاگرس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهت گیری نظام شبکه شهری در منطقه زاگرس، بیشتر به سمت تمرکزگرایی گرایش دارد. هرم شهری منطقه زاگرس در سال ۱۳۸۵، بر حسب درصد جمعیت هر گروه، بیانگر عدم تعادل در توزیع جمعیت است. چنانکه در این سال از ۱۱۹ شهر منطقه، ۱۷۹ درصد جمعیت شهری را تنها شهر بزرگ منطقه و ۱۱۵ درصد مربوط به روستا- شهرها (۸۷ شهر)؛ یعنی شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر است. علاوه بر این،توزیع فضایی جمعیت بیانگر آن است که شهرنشینی به طور محسوسی در مرکز و شرق منطقه متمرکز شده است؛ آن طور که بیش از ۶۵ درصد جمعیت شهری منطقه را در خود جای داده است. در این مقاله، با روش توصیفی- تحلیلی، نقش شهرهای میانی در توسعه فضایی منطقه زاگرس با استفاده از روش ها و مدل های کمی به لحاظ متغیرهای جمعیتی، اشتغال، امکانات آموزشی، بهداشتی و فرهنگی و تاثیر آن بر منطقه، ارزیابی و تحلیل شده است. نتایج نشان می دهد از نظر ضریب آنتروپی، شهرهای میانی تاثیر نسبتا” مطلوبی در توسعه و توزیع جمعیت در سطح منطقه زاگرس داشته اند چنانکه بدون احتساب این شهرها ضریب آنتروپی کمتر شده، عدم تعادل بیشتر را در نظام شهری منطقه آشکار می سازد. از نظر ضریب کشش پذیری شهرهای همدان، خرم آباد و ایلام از توان کشش پذیری بالا و شهرهای بروجرد و ملایر، از توان کشش پذیری پایینی برخوردار بوده اند. بررسی کارکرد اقتصادی شهرها با ضریب مکانی نشان می دهد که شهرهای ملایر، خرم آباد و بروجرد از لحاظ (کشاورزی)، شهرهای همدان، ملایر، سقز، بروجرد و دورود از نظر(صنعتی) و شهرهای همدان، سنندج، خرم آباد و ایلام از لحاظ(خدمات) دارای شرایط پایه ای و صادرکننده خدمات به حوزه نفوذ خود بوده اند. بررسی تطبیقی درجه توسعه یافتگی شهرهای منطقه و جایگاه شهرهای میانی نسبت به شهرهای منطقه از نظر شاخص های مورد مطالعه، با روش Topsis نشان می دهد که شهرهای میانی وشهرهای پیرامون آنها به ترتیب جزو شهرهای برخوردار، نیمه برخوردار و محروم منطقه هستند. بنابراین با توجه به نقاط قوت و ضعف کارکرد شهرهای میانی، لازم است به تبعیت از ادامه روند شهرنشینی، سرمایه گذاری ها را به سوی این شهرها هدایت کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.