مقاله عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین :

مقاله عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مهر و آبان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از صفحه ۲۱ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: عوامل موثر در تولد نوزادان با آپگار پایین
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله درجه بندی آپگار
مقاله عوامل جنینی
مقاله عوامل مادری
مقاله نوزاد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و اهداف: تقریبا ۹ درصد از تمام زایمانها به مراقبت خاص یا شدید نوزادی نیاز دارند. برای بررسی سیستمیک فوری نوزاد تازه متولد نمره آپگار روشی عملی و مناسب بوده است و برای پیش بینی میزان بقا در دوره نوزادی کمک کننده است. با توجه به شیوع بالای نوزادان پرخطر، مطالعه حاضر به بررسی علل بروز آپگار پایین در نوزادان تازه متولد شده پرداخته است.
روش بررسی: طی یک مطالعه تحلیلی بصورت تصادفی بر روی ۱۵۰ نوزاد با نمره آپگار پایین (نوزادان متولد با نمره آپگار کمتر از ۷) و ۱۵۰ نوزاد با نمره آپگار بالا انجام شد. در مطالعه حاضر، نمونه مورد بررسی بصورت تصادفی از بخش نوزادان بیمارستان الزهرا تبریز انتخاب شد که بزرگترین بیمارستان زنان و زایمان و مرکز ارجاع سطح سوم شمالغرب کشور می باشد.
یافته ها: مطالعه حاضر نشان داد که از جمله مهمترین عوامل موثر در بروز آپگار پایین در نوزادان گروه آپگار پایین در مقایسه با گروه آپگار بالا به ترتیب شامل زایمان پره ترم (۴۸۶% در مقایسه با ۱۱۳%، P<0.001)، وجود آنومالی های مادرزادی (۲۶۶% در مقایسه با ۲۶، P<0.001)، انجام بیهوشی عمومی در زایمان سزارین (۱۰۴% در مقایسه با ۳۲۸%، P=0.006)، زایمان با واکیوم (۰۷% در مقایسه با %۸،P=0.002 )، قرار گرفتن غیرطبیعی جنین (۴۷% در مقایسه با ۱۷۳%، P<0.001)، زایمان طول کشیده (۳۳% در مقایسه با ۱۶۷%، P<0.001)، دکولمان جفت (صفر درصد در مقایسه با ۱۵۴%، P<0.001)، پارگی زودرس پرده های جنینی (۳۳% در مقایسه با ۱۹۳%، P<0.001) می باشد.
نتیجه گیری: بر اساس یافته های مطالعه حاضر بروز نمره آپگار دقیقه اول پایین نوزادی با عوامل خطر مهم جنینی – نوزادی، مادری دارای ارتباط قوی می باشد. اصلی ترین و شایعترین عوامل مرتبط با نمره آپگار پایین زایمان پره ترم و انجام بیهوشی عمومی در زایمان سزارین می باشد. دستاوردهای بررسی حاضر حاکی از آن است که پیشگیری از زایمان های پره ترم و ترویج زایمان واژینال و استفاده از بی حسی نخاعی به جای بیهوشی عمومی در سزارین ها تا حد زیادی از تولد نوزادان با نمره آپگار پایین جلوگیری می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.