مقاله اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه :

مقاله اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱ تا ۸ منتشر شده است.
نام: اثر ضد قارچی عصاره چند گیاه بومی روی Magnaporthe grisea، عامل بلاست برنج در آزمایشگاه
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ED۵۰ ،Magnaporthe grisea
مقاله عصاره متانولی
مقاله عصاره اتانولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی اثرات ضد قارچی عصاره شش گیاه بومی و خودرو شامل آقطی، زیتون تلخ، سرخس، گندواش، هفت بند و مرزه روی Magnaporthe grisea، عامل بیماری بلاست برنج در شرایط آزمایشگاهی انجام شد. تاثیر عصاره های الکلی (اتانلی و متانولی) برگ های تازه جمع آوری شده در جلوگیری از رشد شعاعی میسلیوم قارچ در محیط غذایی PDA در داخل تشتک پتری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عصاره های بکار رفته می تواند اثر بازدارندگی روی رشد قارچ داشته باشند به طوری که در بین عصاره های اتانولی آزمایش شده گندواش کمترین (Effective dose) ED۵۰ را داشت و موثرترین عصاره بود. عصاره های اتانولی از موثرترین تا کم اثرترین آنها بر اساس میزان ED۵۰ به ترتیب گندواش، آقطی، سرخس، هفت بند، زیتون تلخ و مرزه اندازه گیری شد. همچنین مشاهده شد که در بین عصاره های متانولی آزمایش شده آقطی و گندواش کمترین ED۵۰ را داشته و بیشترین تاثیر را روی قارچ نشان دادند.ED۵۰ عصاره های متانولی سرخس، هفت بند، مرزه و زیتون تلخ با ED۵۰ آقطی اختلاف معنی داری داشتند. عصاره های متانولی از موثرترین تا کم اثرترین آنها به ترتیب گندواش، آقطی، هفت بند، مرزه، زیتون تلخ و سرخس اندازه گیری شد. نتایج نشان داد، که ED۵۰ عصاره های متانولی و اتانولی اختلاف معنی داری در سطح ۵% نداشتند. فقط در مورد سرخس، تاثیر بازدارندگی عصاره اتانولی بیشتر از عصاره متانولی آن بود، به طوری که ED۵۰ عصاره متانولی ۲۶۵ برابر ED۵۰ عصاره اتانولی آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.