مقاله تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی :

مقاله تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۳۵ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: تحلیل عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان از دیدگاه دانش آموختگان مراکز آموزش عالی علمی کاربردی کشاورزی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آموزش کشاورزی
مقاله آموزش عالی علمی کاربردی
مقاله تقویت کارآفرینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه حاضر با هدف کلی شناسایی عوامل موثر بر تقویت کارآفرینی در دانشجویان آموزش های عالی علمی کاربردی کشاورزی ایران صورت پذیرفته است. این تحقیق از نوع کاربردی بوده که در آن از روش توصیفی و علی-ارتباطی استفاده شده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه ای محقق ساخته بوده است که ضریب پایایی آن ۸۵% برآورد شده است. جامعه آماری تحقیق ۱۹۵۴ نفر کل دانش آموختگان دوره های عالی علمی کاربردی کشاورزی سراسر کشور در سال ۸۳ می باشد که ۳۴۰ نفر بعنوان نمونه مورد نظر از طریق نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده های حاصله در دو بخش توصیفی و استنباطی و از طریق نرم افزار SPSS انجام پذیرفت. میانگین سنی این دانش آموختگان ۲۶ سال است که ۵۸۲ درصد آنها با سهمیه آزاد و بقیه سهمیه شاغل هستند. ۲۴۳ درصد از دانش آموختگان سهمیه آزاد و ۴۱۴ درصد از دانش آموختگان سهمیه شاغل در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده اند و بقیه در مقطع کاردانی تحصیل کرده اند. همچنین نتایج نشان می دهد که تنها ۱۵ درصد از کل دانش آموختگان بصورت خود اشتغالی و دارای کسب و کار شخصی هستند، در حالیکه ۶۲۹ درصد آنها شاغل می باشند. بر اساس نتایج تحلیل عاملی، عوامل موثر بر نگرش دانش آموختگان نسبت به تقویت کارآفرینی در دانشجویان را می توان در ۷ عامل روش های آموزشی، محتوای آموزشی، امکانات و تجهیزات، عوامل فردی، مهارت های آموزشگران، ویژگی های دانشجویان و عوامل محیطی دسته بندی نمود. رگرسیون گام به گام نشان می دهد از عوامل فوق الذکر عوامل محیطی وارد معادله نشد و بقیه ۶ عامل توانستند ۶۲۱ درصد از تغییرات متغیر وابسته تحقیق را تبیین نمایند. ضمن اینکه بر اساس تحلیل رگرسیون مهمترین عامل موثر نگرش دانش آموختگان نسبت به تقویت کارآفرینی در دانشجویان مهارت های آموزشگران ارزیابی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.