مقاله همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل :

مقاله همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در روان شناسی کاربردی از صفحه ۶۹ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: همنوایی: همبسته های آن با پنج عامل بزرگ شخصیت، جنس و وضعیت تاهل
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پنج عامل بزرگ
مقاله تاهل
مقاله جنس
مقاله شخصیت
مقاله همنوایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: پژوهش تعیین میزان همنوایی و رابطه آن با پنج عامل بزرگ شخصیتی، جنس و تاهل دانشجویان است.
روش: پژوهش از نوع علی-مقایسه ای و همبستگی است. جامعه آماری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر گز و نمونه آماری شامل ۳۹ دانشجو بود که با روش نمونه گیری خوشه ای انتخاب شدند. ابزار پژوهش آزمون پنج عامل بزرگ شخصیت فرم کوتاه کاستا و مکری ۱۹۸۹، پرسشنامه همنوایی ال-۷۲ (۱۳۸۱) و دو موقعیت عملی طراحی شده به منظور سنجش همنوایی استفاده شد. داده ها با محاسبه میانگین، انحراف استاندارد، ضریب همبستگی پیرسون و اسپیرمن، آزمون t دو گروه مستقل و تحلیل واریانس عاملی بین موردی تحلیل شد.
یافته ها: نشان داد نیمرخ شخصیتی افراد همنوا و ناهمنوا تفاوت ندارد. همچنین رابطه میزان همنوایی با مقیاس های آزمون شخصیت و نیز جنس دانشجویان معنادارنبود. میانگین نمره پرسشنامه همنوایی در افراد همنوا بیش از افراد ناهمنوا در دو موقعیت عملی و همنوایی افراد مجرد به طور معناداری بیش از افراد متاهل بود.
نتیجه گیری: تبیین هنجاری (تاثیر شرایط و وضعیت فرد در موقعیت همنوایی) نسبت به تبیین علی (تاثیر ویژگی های شخصیتی) در تعیین میزان همنوایی کفایت بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.