مقاله پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد) :

مقاله پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علوم دانشگاه تهران از صفحه ۷۱ تا ۸۳ منتشر شده است.
نام: پتروژنز گرانیتوئیدهای پرآلومین شیرکوه (جنوب غرب یزد)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماگمای پرآلومین
مقاله یزد
مقاله شیرکوه
مقاله گرانیت نوع S

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
باتولیت گرانیتوئیدی شیرکوه به سن ژوراسیک میانی در ایران مرکزی به درون شیلها و ماسه سنگهای سازند نایبند تزریق شده است. این باتولیت از سه واحد اصلی گرانودیوریت، مونزوگرانیت و لوکوگرانیت تشکیل گردیده است. واحد گرانودیوریتی شامل مجموعه کانیهای پلاژیوکلاز، کوارتز، فلدسپار پتاسیم و بیوتیت بوده و به حاشیه شمالی محدود می گردد. مونزوگرانیتها بزرگترین واحد و بدنه اصلی این باتولیت را تشکیل داده از سنگهای مافیک کردیریت دار تا انواع تفریق یافته تر دارای موسکوویت تغییر می کنند. سنگهای لوکوگرانیتی که با رنگ سفید و نبود کانیهای تیره از سایر واحدها متمایز گردیده اند، حاشیه غربی باتولیت شیرکوه را به خود اختصاص داده اند. در ترکیبات مافیکتر، این تغییرات ترکیبی به دلیل درجات مختلف جدایش مذاب حاوی SiO2 %70 از رستیت در تعادل با ماگما حاصل می گردد اما در ترکیبات فلسیک تر این تغییرات به واسطه تبلور تفریقی مذاب اولیه می باشد. بیشتر این تغییرات درون یک گروه مرتبط از نظر ژنتیکی مشاهده گردیده است .گرانیتهای مافیک تر از کرندوم نرماتیو غنی هستند و انواع فلسیک از نظر ترکیبی نزدیک به مذابهای دمای مینیمم هستند. غنی شدگی سنگهای گرانیتی شیرکوه از عناصر (شامل K، Rb، Th و U) تهی شدگی از عناصر Nb ,Ti) HFSE) با الگوی گرانیتهای مرتبط با فرورانش همخوانی دارد. باتولیت مزبور کالک آلکالن و پرآلومین بوده و شاخص گرانیتهای نوع S می باشد که با همگرایی صفحات و کمان آتشفشانی و آناتکسی سنگهای منشا گریوک مطابقت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.