مقاله بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی) :

مقاله بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم زمین از صفحه ۳ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی دگرسانی و کانی سازی مس پورفیری در منطقه سوناجیل (خاور هریس-استان آذربایجان-شرقی)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوناجیل
مقاله مس پورفیری
مقاله کمان آتشفشانی پس برخوردی
مقاله دگرسانی هیپوژن
مقاله دگرسانی پتاسیمی
مقاله دگرسانی سوپرژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه سوناجیل در ۱۷ کیلومتری خاور هریس در استان آذربایجان شرقی واقع شده است. واحدهای سنگ شناختی اصلی در این منطقه از قدیم به جدید عبارتند از: توده های آتشفشانی-آذرآواری ائوسن زیرین-میانی، استوک سوناجیل پورفیری به سن ائوسن بالایی-الیگوسن زیرین، توده گرانیتوییدی اینچه با ترکیب دیوریت، سینودیوریت تا گابرو به سن الیگوسن میانی-بالایی و توده آتشفشانی پلیو-کواترنری اکوزداغی. استوک سوناجیل پورفیری میزبان کانی سازی مس پورفیری بوده و ترکیب شیمیایی آن در حد میکروسینودیوریت تا میکروگابرودیوریت و تا حدی میکروگابرو و میکروگرانودیوریت با بافت چیره پورفیری و تا حد کمتری میکرولیتیک پورفیری می باشد. ماگمای مولد این توده، دارای سرشت شوشونیتی (تا کلسیمی-قلیایی با K بالا) بوده و جایگیری آن در یک کمان آتشفشانی پس برخوردی صورت گرفته است. نسل های مختلفی از رگچه های کوارتز نواری، کوارتز-سولفید، کوارتز-اکسید و سولفید در داخل توده پورفیری توسعه یافته و بافت استوک ورک مشخصی را به نمایش گذاشته اند. در اطراف توده پورفیری، رگه های حاوی کانی سازی سولفیدی قابل مشاهده اند. ۳ تیپ دگرسانی هیپوژن گرمابی شامل پتاسیمی، فیلیک و پروپیلیتیک در این توده حضور دارند. کانی های هیپوژن اصلی در این توده عبارتند از پیریت، کالکوپیریت، بورنیت، تترائدریت، انارژیت، مولیبدنیت، مگنتیت و هماتیت که به صورت افشان و استوک ورک (رگچه ای و ریز رگچه ای) حضور دارند. کانی های اصلی سوپرژن در این توده نیز شامل هماتیت، گوتیت، مالاکیت، آزوریت، کالکوسیت، کوولیت و کانی های رسی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.