مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا :

مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۴۱ تا ۶۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره های متانولی، اتانولی و آبی شش گونه Papaver ایرانی بر روی برخی از باکتریهای بیماریزا
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اثرات ضد میکروبی
مقاله تیره خشخاش
مقاله استافیلوکوک اورئوس
مقاله استرپتوکوک (آگالاکتیا
مقاله پایوژنز) باسیلوس آنتراسیس
مقاله کلبسیلا پنومونیه
مقاله پزودوموناس آئروژینوزا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: جنس Papaver L. یا شقایق مهم ترین جنس در تیره خشخاش یا Papaveraceae می باشد. گیاهان مربوط به این تیره به دلیل وجود آلکالوئیدهای ایزوکینولینی موجود در مجاری ترشحی مورد توجه زیادی در عرصه مطالعات دارویی قرار گرفته اند.
هدف: در این پژوهش اثرات ضد میکروبی عصاره های اتانولی، متانولی و آبی تهیه شده از اندامهای هوایی (برگ، ساقه)، گل و ریشه شش گونه Papaver بر رشد برخی از میکروارگانیسم ها شامل استافیلوکوک اورئوس، استرپتوکوک آگالاکتیا، استرپتوکوک پایوژنز، با سیلوس آنتراسیس، کلبسیلا پنومونیه و پرومودوموناس آئروژینوزا مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: نمونه های گیاهی از رویشگاه های طبیعی جمع آوری شدند و مورد شناسایی قرار گرفتند. جهت بررسی اثرات ضد میکروبی اندام های ریشه، ساقه، برگ و گل به طور جداگانه در سایه و تاریکی خشک و سپس پودر شدند. پودرهای حاصل در محلول های متانول، اتانول و آب مقطر سترون به نستب ۱:۹ خیسانده شدند. عصاره ها بعد از ۲۴ ساعت صاف شده و به روش تندالیزاسیونسترون شدند. جهت بررسی های ضد میکروبی از روش سنجش قطر هاله مهار رشد و روش MIC استفاده شد.
نتایج: نتایج به دست آمده نشان داد که عصارهای متانولی و اتانولی نسبت به عصاره آبی اثر بازدارندگی بر روی میکروارگانیسم های مورد بررسی داشته است. از بین شش گونه مورد بررسی، گیاه P. argemon ssp. Minus در هر سه بخش گل، اندام هوایی و ریشه دارای بیشترین اثر مهاری بر روی میکروارگانیسم ها بوده است. بعد از این گیاه، بیشترین اثر مهاری در گیاه P. chelidonifolium در هر سه بخش گل، اندام هوایی و ریشه مشاهده شد.
نتیجه گیری: عصاره های اتانولی تهیه شده از بخش های مختلف گیاهان مورد بررسی اثر مهاری بیشتری نسبت به عصاره های متانولی بر رشد میکروارگانیسم ها به ویژه بر روی باکتریهای گرم مثبت نشان دادند. عصاره های آبی حاصل از گل، اندام هوایی و ریشه گیاهان مورد بررسی بر روی کلیه میکروارگانیسم ها بی تاثیر می باشند. نتایج نشان داد که آلکالوئیدهای تیره خشخاش از نوع ایزوکینولینی هستند و دارای خواص ضد میکروبی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.