مقاله مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi :

مقاله مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه ۹۷ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه میکروسکوپی تعامل پانوژن – میزبان در نارون چتری مایه زنی شده با قارچ Ophiostoma novo-ulmi
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری مرگ نارون
مقاله نارون چتری
مقاله تعامل پاتوژن – میزبان
مقاله Ophiostoma novo-ulmi

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: بیماری مرگ نارون یکی از مهمترین بیماری های آوندی در چند دهه اخیر محسوب می شود.
هدف: به همین دلیل بررسی جنبه های مختلف این بیماری نظیر پراکندگی، بیولوژی، بیماریزایی، مدیریت و هیستوپاتولوژی بیماری الزامی به نظر می رسد. از این رو در راستای بررسی رابطه پاتوژن – میزبان این تحقیق با عنوان بررسی تعامل پاتوژن – میزبان در نهال های نارون چتری مایه زنی شده با Ophiostoma novo-ulmi انجام شد.
مواد و روش ها: به محض ظهور علایم پژمردگی و خشکیدگی شاخ و برگ نهال ها، ۸ هفته پس از مایه زنی اقدام به تهیه مقاطعی از قسمتهای پایین شاخه های پژمرده و خشکیده گردید. سپس برش های عرضی بسیار نازک توسط دستگاه میکروتوم تهیه و پس از انجام مراحل مختلف رنگ آمیزی، اسلایدهای میکروسکوپی از آنها تهیه شد.
نتایج: نتایج بررسی های میکروسکوپی نشان داد که عامل بیماری با گسترش و ایجاد انسداد در آوندهای چوبی و تخریب عناصر آوندی در فیزیولوژی گیاه میزبان اختلال ایجاد می کند. همچنین عامل بیماری در انتقال جریان شیره آوندی اختلال ایجاد کرده و منجر به پژمردگی اندام های هوایی می شود. نتایج نشان داد که نهال ها نیز با استفاده از تولید تایلوز و مواد ژلاتینی باعث انسداد آوندها شده و از گستردگی پاتوژن جلوگیری به عمل می آورند.
نتیجه گیری: مکانیسم های بیماری زایی و دفاعی در تعامل بین پاتوژن – میزبان و نقش آنها در میزان حساسیت نهال های نارون چتری به این بیماری در این تحقیق بحث شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.