مقاله رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران :

مقاله رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در علوم زمین از صفحه ۹۱ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: رهیافتی ژئوشیمیایی و زمین آماری برای منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، استان کهکیلویه و بویراحمد، جنوب باختر ایران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بوکسیت
مقاله ژئوشیمی
مقاله زمین آمار
مقاله ترارزا
مقاله سازند سروک
مقاله سرفاریاب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نهشته های بوکسیت سرفاریاب در فرورفتگی های کارستی واقع در بالای سنگ های آهکی سازند سروک به سن سنومانین تا تورونین زیرین، که در زیر سنگ های آهکی سازند ایلام به سن سانتونین قرار می گیرند، رخ می دهند. به منظور تعیین منشا احتمالی این نهشته ها، چند نمونه از سازند سروک، ترارزا و کانسنگ بوکسیت گردآوری و از نظر ژئوشیمیایی و زمین آماری تجزیه شده اند. نمودارهای داده های شیمیایی و ضرایب همبستگی نشان می دهند که عناصر Cr، Nb، Ti ،Zr، Al وV در حین فرایند بوکسیتی شدن نامتحرک بوده اند. در نمودارهای پراکندگی عناصرZr و TiO۲ در برابر Al۲O۳، خطوط رگرسیون از مبدا می گذرند و ترارزا در بین سازند سروک و بوکسیت قرار می گیرد. بر اساس این تحقیق، می توان اظهار کرد که سنگ منشا نهشته های بوکسیت سرفاریاب، سازند سروک بوده و ترارزا یک محصول حدواسط در تبدیل سنگ آهک به بوکسیت است. در نتیجه بالاآمدگی پس از تورونین، سنگ آهک سازند سروک در معرض هوازدگی کارستی قرار گرفته و لایه ای از خرده های رسی در سطح آن انباشته و به طور بخشی به بوکسیت تبدیل شده است. به دنبال فرونشینی، نهشته های بوکسیت به وسیله رسوبگذاری سنگ های آهکی سازند ایلام حفظ شده است. بالاآمدگی در زمان پلیوسن همراه با فرسایش بعدی، نهشته های بوکسیت را در وضعیت کنونی ظاهر کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.