مقاله ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی :

مقاله ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در امیرکبیر مهندسی عمران و محیط زیست (امیرکبیر) از صفحه ۱۳ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تاثیر اضافه مقاومت در رفتار لرزه ای قاب های خمشی فولادی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اضافه مقاومت
مقاله ضریب قابلیت اعتماد/درجه نامعینی
مقاله قاب خمشی فولادی
مقاله بارگذاری جانبی فزاینده

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آیین نامه های معتبر جهان نظیر IBC2000 و یا NEHRP2000 در چند سال اخیر توجه خاصی به ضریب اضافه مقاومت (Overstrength Factor) در سازه ها نموده اند. تاثیر این پارامتر در حفظ ایمنی سازه ها در برابر زلزله به وضوح آشکار است. این پارامتر به همراه ضریب قابلیت اعتماد/درجه نامعینی که کنترل کننده تامین اضافه مقاومت مورد نیاز سازه می باشد، از سال ۱۹۹۷ در آیین نامه های یاد شده مطرح گردید. تشریح پارامتر اضافه مقاومت و عوامل موثر بر آن، نقش آن در رفتار لرزه ای سازه ها، بیان کمی آن در قابهای خمشی فولادی از طریق انجام تحلیل های غیرخطی تحت بارگذاری جانبی استاتیکی افزاینده (Push Over) و همچنین تعیین مقدار این ضریب در نقطه عملکرد سازه (Performance Point) بخشهایی از این مقاله را تشکیل می دهند. همچنین این مطلب که «آیا مقدار اضافه مقاومت نامشخصی که طی طراحی در سازه ها ایجاد می شود، برای آنها کافی است و یا اینکه باید مقدار مشخصی اضافه مقاومت در سازه ها ایجاد شود تا سازه ها عملکرد مناسبی در رفتار غیرخطی داشته باشند» مورد بررسی قرار می گیرد. در این مقاله هشت قاب خمشی با تعداد طبقات و دهانه های مختلف در دو سیستم قاب خمشی فولادی معمولی و ویژه مورد ارزیابی قرار گرفته اند. این قابها بر اساس دو آیین نامه استاندارد ۲۸۰۰ ایران (ویرایش دوم) و IBC2000 آمریکا طراحی و میزان تامین اضافه مقاومت مورد نیاز سازه ها تعیین و بر اساس ضوابط هر دو آیین نامه مقایسه شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.