مقاله بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی :

مقاله بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در تازه های علوم شناختی از صفحه ۷۰ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون دایکوتیک
مقاله حافظه شنوایی – کلامی
مقاله حافظه کوتاه مدت
مقاله جنسیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی، یکی از آزمون های موجود برای ارزیابی عملکرد حافظه شنوایی – کلامی است. هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر جنسیت بر نتایج نسخه فارسی این آزمون است.
روش: در مطالعه مقطعی حاضر که به روش توصیفی – تحلیلی انجام شد، نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی در ۱۱۰ جوان (۵۵ زن و ۵۵ مرد) سالم راست دست با میانگین سنی ۱۷±۲۱۳ سال (محدوده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال) اجرا و امتیازات دو گروه با استفاده از آزمون آماری t در نمونه های مستقل با یکدیگر مقایسه شد. به علاوه، توانایی یادآوری کلمات به صورت تابعی از جایگاه آنها در فهرست، با استفاده از تحلیل واریانس چندمتغیره در دو گروه زنان و مردان مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: میانگین امتیازات زنان در آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی ۱۰± ۶۷۳ و میانگین امتیازات مردان ۰۹۸±۶۳۰ به دست آمد. تحلیل آماری، بین میانگین امتیازات دو گروه در آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی، تفاوت معناداری نشان داد (P=0.025) بررسی «اثر سریال» حاکی از آن بود که بین زنان و مردان در یادآوری کلمات ابتدایی و انتهایی تفاوت معناداری وجود ندارد (به ترتیب، P=0.188 و P=0.551، اما توانایی دو گروه در یادآوری کلمات میانی، از نظر آماری به طور معنادار تفاوت داشت (P=0.005).
نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده، نسخه فارسی آزمون دایکوتیک حافظه شنوایی – کلامی، تفاوت عملکرد حافظه در دو جنس را نشان می دهد که با نتایج اکثر آزمون های این نوع حافظه مشابه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.