مقاله بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان :

مقاله بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد و شهریور ۱۳۸۹ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۲۱ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چاقی
مقاله افزایش وزن
مقاله شاخص توده بدنی
مقاله نتایج بارداری
مقاله نتایج زایمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: چاقی یک مشکل بهداشتی گسترده در سراسر جهان می باشد. چاقی و افزایش وزن در دوران بارداری با افزایش خطر پره اکلامپسی، افزایش سن حاملگی و زایمان سزارین همراه بوده اند. هدف از این مطالعه بررسی چاقی و افزایش وزن بر نتایج بارداری و زایمان می باشد.
روش کار: تمامی زنانی که در فاصله اردیبهشت تا اسفند سال ۱۳۸۶ جهت زایمان به واحد زایشگاه بیمارستان بیمارستان تامین اجتماعی همدان مراجعه کرده بودند، در این مطالعه وارد شدند. تعداد افراد مورد بررسی، ۱۲۷۲ نفر بود. پس از تکمیل پرسشنامه (حاوی سوالاتی در زمینه مشخصات فردی اشخاص مورد مطالعه، طول مرحله اول و دوم زایمان و وزن نوزاد)، شاخص توده بدنی آنان بر اساس تقسیم وزن بر حسب کیلوگرم (وزن ابتدای دوران بارداری و قبل از ۱۲ هفتگی) بر مجذور قد بر حسب متر محاسبه شد. سپس داده ها با استفاده از آزمون مجذورکای و آزمون ویلکاکسون مورد آنالیز قرار گرفت.
یافته ها: چاقی و افزایش وزن دوران بارداری به طور معنی داری با پاریتی قبلی مادر، افزایش وزن نوزاد، سن بارداری، افزایش فاز فعال مرحله اول و کل مرحله دوم زایمان ارتباط داشت (p<0.05).
نتیجه گیری: با پیشگیری از افزایش وزن و چاقی دوران بارداری، می توان از نتایج زیان بار مادری و نوزادی جلوگیری نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.