مقاله تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز :

مقاله تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۳۹ تا ۴۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر روشهای آماده سازی و آبگیری بر سرعت و زمان خشک شدن انگور بیدانه قرمز
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آماده سازی
مقاله انرژی فعال سازی
مقاله انگور
مقاله دمای دو مرحله ای
مقاله خشک شدن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از مهمترین مراحل تولید کشمش، فرایند خشک کردن انگور می باشد. دستیابی به شرایط بهینه در فرایند خشک کردن می تواند اثر مهمی بر زمان فرآوری و بهبود شاخصهای کیفی این محصول داشته باشد. در این تحقیق تاثیر دمای دو مرحله ای و همچنین روش آماده سازی محصول بر روی زمان و آهنگ خشک شدن انگور بیدانه قرمز مورد بررسی قرار گرفت. خشک شدن به دو صورت یکی با دمای ثابت ۵۰، ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد و دیگری با دمای دو مرحله ای انجام گرفت. در روش دو مرحله ای ابتدا نمونه ها تحت دمای ۸۰ درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از رسیدن رطوبت محصول به ۵۰ درصد، دما به ۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتی گراد کاهش پیدا کرد. روش آماده سازی محصول نیز در چهار سطح بدون آماده سازی، آماده سازی با آب داغ، آماده سازی با کربنات پتاسیم ۵% و ۰۴% روغن زیتون و آماده سازی با هیدروکسید سدیم ۰۵% انجام گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که پارامترهای دما و آماده سازی محصول اثرات بسیار معنی داری بر زمان و متوسط آهنگ خشک شدن دارند. زمان خشک کرن انگور با دمای دو مرحله ای نسبت به خشک کردن با دمای ثابت کمتر شده و در بعضی از روشهای آماده سازی تا ۶۷ درصد کاهش می یابد. کمترین و بیشترین مقدار انرژی فعال سازی نیز به ترتیب بین ۲۸۹۳۹ و ۴۵۳۸۸ کیلو ژول بر کیلو گرم تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.