مقاله ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد :

مقاله ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در پژوهش در علوم زراعی از صفحه ۴۳ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی تحمل به شوری پنج رقم سورگوم علوفه ای در مراحل جوانه زنی و رشد
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحمل
مقاله سورگوم علوفه ای
مقاله شوری و هیدروپونیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به دلیل اهمیت و گستردگی شوری آب و خاک و افزایش قابل ملاحظه این گونه اراضی، هم چنین نیاز روزافزون کشور به علوفه، پژوهشی جهت ارزیابی تحمل به شوری ارقام سورگوم علوفه ای انجام شد. در این بررسی پنج رقم سورگوم علوفه ای از نظر تحمل به شوری در دو آزمایش جداگانه شامل جوانه زنی و رشد مورد بررسی قرار گرفتند. ارزیابی ها بر اساس آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در آزمایشگاه و گلخانه تحت شرایط گلدانی و سیستم هیدروپونیک با محلول هایی حاوی مقادیر مختلف شوری در پنج سطح (صفر، ۷۵، ۱۵۰، ۲۲۵ و ۳۰۰ میلی مولار (NaCl انجام شد. آزمایش جوانه زنی بر اساس مقررات ایستا انجام و در روزهای سوم، هفتم و دهم نمونه برداری و تعداد بذور جوانه زده، طول ریشچه، ساقچه، گیاهچه و وزن خشک گیاهچه اندازه گیری شد. افزایش شوری باعث کاهش طول ساقچه، ریشچه، گیاهچه، وزن خشک گیاهچه، درصد جوانه زنی و ضریب سرعت جوانه زنی و افزایش گستره زمانی جوانه زنی و نسبت ریشچه به ساقچه در تمام ارقام شد. رقم KFS۲ با بیشترین درصد جوانه زنی، وزن خشک گیاهچه، طول گیاهچه و سرعت جوانه زنی متحمل ترین و رقم KFS۱ به عنوان حساس ترین رقم به شوری در مرحله جوانه زنی انتخاب شدند. در شرایط گلخانه، صفات سطح برگ، ارتفاع بوته، ماده خشک اندام های هوایی، ریشه، ساقه، برگ، تعداد برگ و تعداد پنجه اندازه گیری شدند. با افزایش شوری تمام صفات اندازه گیری شده کاهش نشان داده ولی نسبت ریشه به ساقه در تمام ارقام افزایش یافت. بر اساس نتایج در این مرحله، رقم KFS۳ با بیشترین سطح و وزن برگ، وزن ساقه و اندام هوایی به عنوان متحمل ترین و رقم Jumbo به عنوان حساس ترین رقم در بین ارقام مورد بررسی شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.