مقاله مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده :

مقاله مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۴۹ تا ۵۴ منتشر شده است.
نام: مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخم های خوش خیم معده
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساکارز
مقاله آسیب معده
مقاله نفوذپذیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: از آنجایی که بافت سالم معده نسبت به ساکارز تقریبا نفوذ ناپذیر است. اندازه گیری مقدار ساکارز میتواند به عنوان مارکر آسیب معده مورد استفاده قرار گیرد. هدف این مطالعه تعیین مقدار ساکارز پلاسما و ادرار مبتلایان به زخمهای خوش خیم معده در مقایسه با گروه کنترل بود.
مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی بر روی ۳۰ بیمار مبتلا به زخم خوشخیم معده (بر اساس آندوسکوپی و گزارش پاتولوژی) و ۳۰ فرد غیر مبتلا بعنوان گروه کنترل انجام شد. اندازه گیری ساکارز پلاسما و ترشح ادراری آن بطور غیرمستقیم از طریق هیدرولیز اسیدی با استفاده از اسپکتروفتومتر در ۵۱۰ nm انجام شد. اطلاعات توسط نرمافزار آماری SPSS و آزمونهای آماری Student t-test و Fisher’s exact مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و P<0.05 بعنوان سطح معنی داری در نظر گرفته شد.
یافته ها: میانگین ساکارز پلاسما و ادرار بیماران به ترتیب ۱۸۵±۲۲۱۷ و ۲۵±۴۵۱ در مقابل مقادیر متوسط ساکارز پلاسما و ادرار گروه کنترل به ترتیب ۲۳۱±۶۶۲ و ۰۶۳±۲۸۳ بود که در هر دو مورد اختلاف گروه بیمار و کنترل از نظر آماری معنی دار (P<0.05 برای هر دو مقدار) بود.
استنتاج: بررسی مقدار ساکارز به عنوان روش غیرتهاجمی جهت تشخیص بیماران مبتلا به زخمهای خوش خیم معده مفید بوده و میتواند در تشخیص زخمهای خوش خیم معده کمک کننده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.