مقاله خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB2 در محلول یک مولار کلرید سدیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB2 در محلول یک مولار کلرید سدیم دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB2 در محلول یک مولار کلرید سدیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB2 در محلول یک مولار کلرید سدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB2 در محلول یک مولار کلرید سدیم :

مقاله خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB۲ در محلول یک مولار کلرید سدیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۴ در مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان از صفحه ۸۷ تا ۱۰۴ منتشر شده است.
نام: خوردگی حفره ای آلومینیوم خالص تجارتی و ماده مرکب Al-TiB۲ در محلول یک مولار کلرید سدیم
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماده مرکب زمینه فلزی آلومینیم
مقاله پتانسیودینامیک
مقاله پتانسیواستاتیک
مقاله حفره دار شدن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
خوردگی حفره ای آلومینیم خالص تجارتی و ماده مرکب زمینه فلزی آلومینیم با ذرات تقویت کننده TiB۲ در محلول یک مولار کلرید سدیم بررسی گردید. روش های مورد استفاده پلاریزاسیون پتانسیودینامیک و پلاریزاسیون پتانسیواستاتیک بود. آزمایشهای پتانسیودینامیک در شرایط دمش گاز نیتروژن به داخل محلول و حالت بدون دمش گاز در سرعت های متفاوت روبش پتانسیل انجام شد. تاثیرات دمش گاز نیتروژن به داخل محلول و تفاوت سرعت روبش پتانسیل در مورد نمونه آلومینیم خالص تجارتی و نمونه های ماده مرکب Al-TiB۲ بررسی شد. آزمایشهای پتانسیواستاتیک برای تعیین موقعیت دقیق پتانسیل بحرانی حفره دار شدن (Epit) نمونه ها انجام شد و نتایج نشان داد که حضور ذرات تقویت کننده تیتانیم دی بوراید در زمینه آلومینیم تاثیر قابل ملاحظه ای بر پتانسیل بحرانی حفره دار شدن نشان نمی دهد. پتانسیل بحرانی حفره دار شدن مواد مرکب Al-3%TiB۲ و Al-6%TiB۲ تنها ۱۰ میلی ولت پایین تر از پتانسیل بحرانی آلومینیم خالص تجارتی بدست آمد. همچنین مشخص گردید که در آزمایشهای پلاریزاسیون پتانسیودینامیک، دمش گاز بی اثر در محلول و روبش پتانسیل با سرعت بسیار پایین برای تعیین مقدار دقیق Epit نمونه های ماده مرکب لازم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.