مقاله ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت :

مقاله ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در زمین شناسی مهندسی از صفحه ۶۹۷ تا ۷۱۶ منتشر شده است.
نام: ویژگی های لرزه خیزی دشت سیلاخور بروجرد بر اساس داده زمین لرزه های ثبت شده در یک شبکه لرزه نگاری موقت
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لرزه خیزی
مقاله دشت سیلاخور
مقاله گسله فعال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دشت سیلاخور بروجرد بین دو زون زاگرس مرتفع و سنندج – سیرجان است و یکی از مناطق لرزه خیز کشور به شمار می رود. بررسی گسل های منطقه و کانون های سطحی زمین لرزه ها در منطقه نیز نشان دهنده وقوع زمین لرزه هایی با تعداد نسبتا زیاد و بزرگی متوسط تا بزرگ است. بررسی زمین لرزه های تاریخی نیز نشان دهنده بروز زمین لرزه های متعددی در گستره بررسی شده درگذشته است و گستره بیشینه تخریب و صفحه گسل در سازوکارهای کانونی تعیین شده از روند شمال غربی – جنوب شرقی آن ها تبعیت می کنند.
بررسی توزیع مکانی پس لرزه های زمین لرزه ۳۱/۲/۱۳۸۴ بروجرد بر روی نقشه توپوگرافی منطقه، نشان می دهد که اکثر پس لرزه ها در منطقه کانون سطحی زمین لرزه اصلی یعنی در ناحیه گسل قلعه حاتم به وقوع پیوسته اند. هم چنین با تعیین محل پس لرزه های زمین لرزه ۱۳/۱/۱۳۸۵ مشخص شد که اکثر پس لرزه ها در منطقه کانون سطحی زمین لرزه اصلی، یعنی گسل دورود بوقوع پیوسته اند. به عبارت دیگر، فعال شدن گسل مسبب زمین لرزه های اصلی ایجاد کننده پس لرزه ها بوده است. همچنین سازوکارهای محاسبه شده برای زلزله ها در این پژوهش، اکثرا امتدادلغز راست گرد را در کنار سازوکارهای فشارشی و کششی نشان می دهند. وجود این سازوکارهای متفاوت در کنار هم دیگر نشان دهنده وقوع پدیده افراز در این ناحیه از زاگرس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.