مقاله فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ :

مقاله فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۶۳ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: فراوانی میزان ارجاع و تشخیص های روانپزشکی در بیمارستان امام خمینی ساری در سال های ۱۳۸۶ و ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمارستان عمومی
مقاله مشاوره
مقاله طب روان تنی
مقاله اختلال روانپزشکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: این بررسی با هدف تعیین فراوانی تشخیص های روانپزشکی به تفکیک رشته های تخصصی مشاوره دهنده و ویژگی های جمعیت شناختی بیماران در یک بیمارستان عمومی انجام گردید.
مواد و روش ها: تعداد ۶۰۰ بیمار که مشاوره روانپزشکی دریافت کردند مورد بررسی قرار گرفت. تعداد کل بیماران پذیرش شده از فروردین ۱۳۸۶ تا فروردین ۱۳۸۷، ۴۰۹۹۲ بودند. در این پژوهش مشاوره های روانپزشکی از نظر ویژگی جمعیت شناختی، بخش تخصصی یا فوق تخصصی درخواست کننده مشاوره و تشخیص مطرح شده و توسط دستیار سال آخر روانپزشکی مقیم در بیمارستان که تحت نظر متخصص روانپزشکی کار می کردند بررسی شد. مشاوره های اورژانس نیز توسط دستیار روانپزشکی اعزامی بیمارستان آموزشی روانپزشکی زارع صورت گرفت.
یافته ها: میزان ارجاع و مشاوره روانپزشکی ۰۹ درصد بوده که بیشترین میزان ارجاع بخش داخلی ۲۴ درصد و کمترین میزان ارجاع زنان و زایمان و اورلوژی ۰۱ درصد بوده است. بیشترین علت درخواست مشاوره، بررسی ارزیابی روانی بود (۵۷۵ درصد). تشخیص های روانپزشکی مطرح شده بترتیب دلیریوم (۱۶ درصد) و اختلال افسردگی اساسی ( ۱۵درصد) بود.
استنتاج: با توجه به میزان نسبتا بالای مشاوره های روانپزشکی در این بیمارستان به نظر می رسد که نیاز به آموزش بیشتر پرسنل و پزشکان متخصص جهت آشنایی بیشتر با بیماری های روانپزشکی و اختلال روان تنی احساس می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.