مقاله مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶ :

مقاله مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهمن ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه) از صفحه ۷۰ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد شهر ساری در سال های ۱۳۷۲و ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکینوکوکوس گرانولوزوس
مقاله شیوع
مقاله سگ های ولگرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: اکینوکوکوزیس عفونت ناشی از مرحله بالغ سستود روده ای اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ است که از لحاظ پزشکی، اقتصادی و بهداشتی در مناطق اندمیک کشور ما ایران بویژه در استان های شمالی دارای اهمیت است. هدف از مطالعه فوق مقایسه شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سگ های ولگرد در دو مطالعه در شهر ساری در طی دو دوره زمانی ۱۳۷۲ و ۱۳۸۶ بوده است.
مواد و روش ها: در طی دو دوره زمانی ۱۳۷۲ و ۱۳۸۶ با فاصله حدود ۱۵ سال با نمونه گیری از حیوانات در دسترس، در مجموع ۸۰ قلاده سگ ولگرد برای تعیین میزان اکینوکوکوس گرانولوزوس در شهر ساری و اطراف آن مورد بررسی قرار گرفتند. به منظور جمع آوری کرم های روده ای، سگ ها کالبد گشایی شده و سپس با روش فرمل – اتر محتویات روده آن ها جهت جستجوی تخم کرم مورد بررسی قرار گرفتند. انگل های کرمی جدا شده بر اساس خصوصیات ساختمانی با روش های انگل شناسی تشخیص داده شد.
یافته ها: شیوع اکینوکوکوس گرانولوزوس در سال ۱۳۷۲ در شهرستان ساری ۴۶۷ درصد و در شهر ساری و اطراف آن ۲۰ درصد گزارش شد. ولی در مطالعه دوم در سال ۱۳۸۶ در شهر ساری هیچ موردی از کرم بالغ در بررسی روده و تخم اکینوکوکوس گرانولوزوس در مدفوع ۵۰ قلاده سگ ولگرد مشاهده نشد.
استنتاج: به نظر می رسد که کاهش میزان آلودگی به انگل نشان دهنده افزایش مراقبت های بهداشتی در این ناحیه بویژه احداث کشتارگاه صنعتی جدید در شهرستان، ساری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.