مقاله نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک :

مقاله نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آذر و دی ۱۳۸۹ در مجله دیابت و متابولیسم ایران (مجله دیابت و لیپید ایران) از صفحه ۲۰۸ تا ۲۱۳ منتشر شده است.
نام: نقش پیش گویی کننده Non HDL کلسترول برای وجود سندرم متابولیک
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم متابولیک
مقاله LDL-c
مقاله Non HDL-c
مقاله زنجان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: میزانNon HDL کلسترول در نمونه های غیر ناشتا ارزشمند بوده، روش اندازه گیری آن آسان است و می تواند حوادث قلبی عروقی را پیش بینی نماید. این مطالعه جهت مقایسه نقش افزایش این اندکس در مقایسه با LDL کلسترول به عنوان یک فاکتور خطرسندرم متابولیک انجام شده است.
روش ها: در این مطالعه از اطلاعات مربوط به ۳۲۷۷ نفر از افراد بزرگتر از ۱۵ سال که با نمونه گیری تصادفی خوشه ای از سطح شهر زنجان انتخاب و در مطالعه قلب سالم شرکت کرده بودند، استفاده شده است. تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از روش های آماری Chi-Square و ضریب همبستگی پیرسون، محاسبه odds ratio و آنالیز رگرسیون لجستیک انجام شد.
یافته ها: ۳۱% موارد مورد بررسی مبتلا به سندرم متابولیک بودند. LDL-C بالا در ۲۱% و Non HDL-C بالا در ۳۱۹% افراد با سندرم متابولیک دیده شد. در بررسی همبستگی بین متغیرها رابطه قوی و مثبتی بین میزان LDL-C و Non-HDL-C به دست آمد (P=0.0001، r:0.839). میزان odds ratio برای سندرم متابولیک در حضور Non HDL-C بالا (P=0.001، CI 95%:4.1 – 6.2) بود که این میزان برای LDL-C(P=0.01، CI 95%:2.1 – ۳۲) ۲۶ است.
نتیجه گیری: در این مطالعه در افراد مبتلا به سندرم متابولیک، تعداد موارد اختلال در Non HDL-c به وضوح بیشتر است. لذا Non HDL -c در مقایسه با LDL-c به عنوان یک عامل خطر سندرم متابولیک ارزشمندتر بوده و پیگیری اختلالات لیپیدی در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک با Non HDL-c ارجحیت به مراتب بیشتری نسبت به LDL دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.