مقاله فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران :

مقاله فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اسفند ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۵۸۰ تا ۵۸۷ منتشر شده است.
نام: فراوانی اللی ۱۲ میکروستلایت در کروموزوم های ۸، ۱۱، ۱۲ و ۱۶ در جمعیت قند و لیپید تهران
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الل
مقاله میکروستلایت
مقاله جمعیت قند و لیپید تهران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: میکروستلایت ها به طور گسترده ای در بررسی های لینکاژ و ژنتیک جمعیت ها، استفاده می شوند. این نشانگرها توالی های تکرار شونده ای روی ژنوم انسان هستند که تعداد این تکرارها در افراد مختلف می تواند متفاوت باشد و همین تفاوت ها راهی برای یافتن ژن های موثر در بروز بعضی بیماری ها است. پژوهش حاضر به بررسی فراوانی ۱۲ میکروستلایت در جمعیت تهران پرداخته است.
مواد و روش ها: ۵۹۱ نفر با میانگین سن ۱۹±۳۶ سال برای بررسی فراوانی پلی مورفیسم در میکروستلایت های D8S1132، D8S1779، D8S514، D8S1743 D11S1998، D11S1304، D11S934، D12S96، D12S1632، D12S329، D16S2624 و D16S3096 از جمعیت قند و لیپید تهران بر اساس ابتلا یا عدم ابتلا به سندرم متابولیک انتخاب شدند. به کمک روش PCR و آنالیز قطعه ای، الل های هر نشانگر مشخص شد.
یافته ها: نشانگرهای کروموزوم ۸، تکرارهای ۱۰ تا ۲، ۲۶ جفت باز، نشانگرهای کروموزوم ۱۱، تکرارهای ۸۱ تا ۳۲ جفت باز، نشانگرهای کروموزوم ۱۲، تکرارهای ۲ تا ۳۲ جفت باز و هم چنین نشانگرهای کروموزوم ۱۶ تکرارهای ۲، ۹ تا ۲۸ جفت باز را نشان دادند. بیشترین میزان هتروزیگوسیتی به نشانگر D8S1132 و کمترین میزان آن به نشانگر D12S96 مربوط بود.
نتیجه گیری: الل های جدیدی در جمعیت تهران برای نشانگرهای مورد بررسی یافت شد و برای اولین بار یافته های اللی این نشانگرها در جمعیت ایرانی، برای ثبت در پایگاه اطلاعاتی مربوط به فراوانی اللی میکروستلایت ها ارایه گردید. حضور الل های مختلف در افراد مختلف یک خانواده می تواند به بررسی بیماری ها کمک شایانی نماید
.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.