مقاله کمینه سازی حداکثر دیرکرد کارها در مساله زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده چند ماشینه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کمینه سازی حداکثر دیرکرد کارها در مساله زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده چند ماشینه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کمینه سازی حداکثر دیرکرد کارها در مساله زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده چند ماشینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کمینه سازی حداکثر دیرکرد کارها در مساله زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده چند ماشینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کمینه سازی حداکثر دیرکرد کارها در مساله زمانبندی جریان کارگاهی جایگشتی دوباره وارد شونده چند ماشینه :

مقاله بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم و صنایع غذایی از صفحه ۸۵ تا ۹۰ منتشر شده است.
نام: بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هسته خرما
مقاله تجزیه شیمیایی
مقاله پروفایل اسیدهای چرب
مقاله کبکاب
مقاله مرداسنگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هسته دو رقم خرما، شامل کبکاب و مرداسنگ برای شناسایی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب آنها مورد تجزیه قرار گرفتند. هسته ها به طور متوسط دارای ۵۶۵% پروتئین، ۹۳% چربی، ۱۲۵% خاکستر، ۸۳۸% کربوهیدرات کل، ۴۸۵% فیبرمحلول در شوینده اسیدی و ۶۷% فیبر محلول در شوینده خنثی بر مبنای وزن خشک بودند. آنالیز مواد معدنی نشان داد که پتاسیم دارای بیشترین مقدار (۳۰۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم وزن خشک) است و پس از آن فسفر، منیزیم، کلسیم و سدیم قرار دارد بین مواد معدنی میکرو آهن دارای بیشترین مقدار بود(۷۵ میلی گرم درصد گرم وزن خشک) و پس از آن منگنز روی و مس قرار داشتند. تجزیه روغن هسته ها به روشن کروماتوگرافی گازی نشان داد که اسید اولئیک (۴۵۳۶%) اسید چرب غیر اشباع غالب در روغن هسته است در حالیکه اسید چرب اشباع غالب اسید لوریک (۱۹۹۸%) بود. میر یستیک، پالمتیک، لینولئیک و استئاریک اسید به ترتیب در مقادیر ۱۱۱۲، ۱۰۱۱، ۸۶۶، ۳۹۳% مشاهده شدند. نتایج حاصل نشان می دهد که هسته دارای مقدار قابل توجهی فیبر و احتمالا نشاسته مقاوم است که ممکن است در ارتقا سلامتی مفید باشند و روغن هسته خرما، در تهیه محصولات آرایشی، داروئی و غذایی قابل استفاده است. شناسایی ترکیبات دارای فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و محرک سلامتی در هسته خرما نیازمند تحقیق بیشتری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.