مقاله مطالعه آزمایشگاهی تأثیر گرادیان فشار بر منحنیهای تراوایی نسبی در نمونههای سنگی از مخازن کربناته ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه آزمایشگاهی تأثیر گرادیان فشار بر منحنیهای تراوایی نسبی در نمونههای سنگی از مخازن کربناته ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه آزمایشگاهی تأثیر گرادیان فشار بر منحنیهای تراوایی نسبی در نمونههای سنگی از مخازن کربناته ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه آزمایشگاهی تأثیر گرادیان فشار بر منحنیهای تراوایی نسبی در نمونههای سنگی از مخازن کربناته ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه آزمایشگاهی تأثیر گرادیان فشار بر منحنیهای تراوایی نسبی در نمونههای سنگی از مخازن کربناته ایران :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
تراوایی نسبی یکی از مهم ترین پارامترهای دینامیکی مخزن در محاسبات عملکرد مخزن و پروژه های ازدیاد برداشت می باشد، به گونه ای که دبی تولید و میزان بازیافت نهایی نفت شدیداً تحت تأثیر این پارامتر می باشند. در این مقاله به بررسی اثر گرادیان فشار بر منحنی های تراوایی نسبی نمونه سنگ های گرفته شده از مخازن کربناته ایران پرداخته شده است. نمونه های مورد نظر از سازند آسماری واقع در یکی از میادین نفتی در جنوب غربی ایران جمع آوری گردیده اند. آزمایشات به روش جابه جایی غیریکنواخت در فشارهای مختلف و طی دو فرآیند سیلاب زنی با گاز و آب انجام شده اند. تحلیل داده ها از روش ترسیمی Jones و Roszelle صورت گرفته و پس از محاسبه تراوایی های نسبی و رسم نمودارهای مربوطه به بررسی اثر گرادیان فشار بر داده ها و منحنی های تراوایی نسبی پرداخته شده است. نتایج آزمایشات نشان می دهد که در فرآیند سیلاب زنی با گاز و آب در فشارهای پایین، به علت شدیدتر شدن اثرات انتهایی نیروی مویینگی، منحنی های تراوایی نسبی به میزان قابل ملاحظه ای تحت تأثیر گرادیان فشار قرار می گیرند. هم چنین مشاهده گردید که در فرآیند سیلاب زنی با آب منحنی های تراوایی نسبی آب تحت تأثیر گرادیان فشار قرار نمی گیرند. در فرآیند تزریق گاز، نقاط ابتدایی منحنی های تراوایی نسبی در هر دو نمونه در گرادیان فشارهای مختلف با یکدیگر برابر می باشند. این در حالی است که در قسمت میانی در نمونه کم تراوا با افزایش فشار، منحنی های تراوایی نسبی گاز افزایش می یابد، اما در نمونه با تراوایی بالا این انحراف کم تر می باشد. منحنی تراوایی نسبی نفت طی فرآیند سیلاب زنی با گاز نقاط ابتدایی و انتهایی در نمونه کم تراوا با افزایش فشار از یکدیگر فاصله گرفته و افزایش می یابند. این در حالی است که در نمونه با تراوایی بالا تحت چنین شرایط فشاری، اختلاف فاحشی در نقاط ابتدایی و انتهایی مشاهده نمی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.