مقاله اثر کاربرد پس از برداشت تیمار آب گرم بر برخی خواص کیفی میوه انگور ریش بابا (Vitis vinifera CV. Rish Baba)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کاربرد پس از برداشت تیمار آب گرم بر برخی خواص کیفی میوه انگور ریش بابا (Vitis vinifera CV. Rish Baba) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کاربرد پس از برداشت تیمار آب گرم بر برخی خواص کیفی میوه انگور ریش بابا (Vitis vinifera CV. Rish Baba)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کاربرد پس از برداشت تیمار آب گرم بر برخی خواص کیفی میوه انگور ریش بابا (Vitis vinifera CV. Rish Baba)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کاربرد پس از برداشت تیمار آب گرم بر برخی خواص کیفی میوه انگور ریش بابا (Vitis vinifera CV. Rish Baba) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
ار ه ای ا در دوران از دا در ض ا ر و آب از د د زدی ار د. با توجه به محدودیت های ف اد ای ل ت از دا در ار و ه در ا و آن ا از روش و در ا را استفاده شود. در این تحقیق تاثیر تیمارهای آب گرم در دماهای (۲۲، ۴۵ و ۵۰ درجه سانتی گراد) بر روی عمر انباری و برخی خصوصیات کیفی میوه انگور رقم ریش بابا مورد مطالعه قرار گرفت. میزان کاهش وزن میوه ، بازار پسندی، میزان آلودگی قارچی و پوسیدگی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج ن داد کمترین درصد کاهش وزن در تیمار ۵۰ درجه سانتی گراد و بیشترین در تیمار شاهد مشاهده شد. همچنین تیمار آب گرم باعث کاهش میزان آلودگی قارچی، افزایش بازار پسندی نسبت به شاهد شد. استفاده از آب گرم بدون اثر نامطلوب بر روی وضعیت ظاهری میوه، سبب کاهش آلودگی قارچی و پوسیدگی و حفظ کیفیت میوه انگور گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.