مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس بر رشد آگروباکتریوم ویتس (عامل گال طوقه درخت انگور)جداسازی شده از باغات انگور ارومیه در سال ۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس بر رشد آگروباکتریوم ویتس (عامل گال طوقه درخت انگور)جداسازی شده از باغات انگور ارومیه در سال ۹۳ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس بر رشد آگروباکتریوم ویتس (عامل گال طوقه درخت انگور)جداسازی شده از باغات انگور ارومیه در سال ۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس بر رشد آگروباکتریوم ویتس (عامل گال طوقه درخت انگور)جداسازی شده از باغات انگور ارومیه در سال ۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر سولفات مس بر رشد آگروباکتریوم ویتس (عامل گال طوقه درخت انگور)جداسازی شده از باغات انگور ارومیه در سال ۹۳ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
Agrobacterium vitis سومین بیوار از خانواده Agrobacterium tumefacien و عامل ایجاد تومورهایی به نام گال بر روی درخت انگور است. انگور یکی از مهمترین میوه های آذربایجان و به خصوص ارومیه می باشد؛ بنابراین محافظت از آن در برابر بیماری های باکتریایی مانند گال مهم به نظر می رسد. این باکتری ها در خاک زندگی می کنند و بیماریزای فرصت طلب هستند. یک دوره سرما می تواند عامل بوجود آمدن زخم هایی بر روی تنه درخت انگور باشد و Agrobacterium vitis با استفاده از این زخم ها وارد لایه های درونی تنه درخت می شود. سپس پلاسمید Ti خود را به درون ژنوم گیاه منتقل می کند. این پلاسمید قادر است ژن های لازم برای ترشح انواعی از هورمون ها مانند اوپین ها را که منجر به افزایش رشد سلولها و ایجاد تومور می شوند، را کد کند. با توجه به اینکه در سال ۹۲ در استان آذربایجان غربی سرمازدگی موجب از بین رفتن محصولات و درختان میوه شد و تعداد زیادی از تاکستان های این استان به خصوص شهر ارومیه در اثر زخم های ایجاد شده بر تنه درختان انگور به علت سرمازدگی و ورود باکتری مذکور به درون بافت ها، دچار گال طوقه درخت انگور شدند، بنابراین تلاش شد تا میزان تاثیرات سولفات مس به عنوان یک ماده ضد قارچ و ضد باکتری بر آگروباکتریوم ویتیس جدا شده از مزارع انگور ارومیه بررسی شود. برای رسیدن به این هدف ابتدا اقدام به جداسازی باکتری از تنه درختان دارای بافت های توموری مشکوک با روش آقای مور، کرده و نمونه های باکتریایی در شرایط استریل به آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه ارسال شد. پس از اطمینان از جداسازی صحیح باکتری ها از محیط از طریق آزمون های بیوشیمیایی، آزمون واکنش زنجیره پلیمراز، و کشت بر روی گیاهان پایه، اقدام به تهیه رقت های دو برابر کاهش یابنده از سولفات مس در لوله های آزمایش نموده و میزان ۱۰۰ میکرولیتر از باکتری در درون هر یک از لوله های آزمایش کشت داده شد. سپس در طول زمان های مختلف از محلول های حاوی سولفات مس و آگروباکتریوم ویتیس، بر روی پلیت های کشت جامد ییست مانیتول آگار کشت داده و گرمخانه گذاری گردید. پس از ۴۸ ساعت گرمخانه-گذاری در دمای ۲۸ درجه سانتیگراد مشاهده شد که کمترین غلظت مهارکنندگی رشد برای آگروباکتریوم ویتیس غلظت ۱۰۰ میکرو گرم بر لیتر سولفات مس و حداقل غلظت کشندگی سولفات مس برابر با ۱۰ میلی گرم بر لیتر در طی ۲۴ ساعت اولیه بعد از تلقیح باکتری به محیط حاوی سولفات مس است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.