مقاله جداسازی لاکتوباسیل های پروبیوتیک از پنیرهای سنتی شهرستان بوکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی لاکتوباسیل های پروبیوتیک از پنیرهای سنتی شهرستان بوکان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی لاکتوباسیل های پروبیوتیک از پنیرهای سنتی شهرستان بوکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی لاکتوباسیل های پروبیوتیک از پنیرهای سنتی شهرستان بوکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی لاکتوباسیل های پروبیوتیک از پنیرهای سنتی شهرستان بوکان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
پروبیوتیک ها گروهی از میکروارگانیسم ها هستند که با قرار گرفتن در محیط روده می توانند تعادل میکروبی را در جهت افزایش سودمندی آن اصلاح کنند و با فعالیت خود مانع از فعالیت میکروارگانیسم های غیرمفید و بیماریزا شوند. هدف از این تحقیق، جداسازی باکتری های با پتانسیل پروبیوتیک از فلور موجود در پنیر سنتی شهرستان بوکان می باشد. در این مطالعه نمونه های پنیر محلی تهیه و باکتری های اسیدلاکتیک توسط روش های فنوتیپی (رنگ آمیزی گرم و تست کاتالاز) جداسازی شدند و شاخص های اولیه پروبیوتیکی آن ها (مقاومت به شرایط اسیدی و نمک های صفراوی) مورد ارزیابی قرار گرفت. نمونه های پنیر جمع آوری شده در محیط MRS کشت و با روش خطی باکتری ها ایزوله شدند.۱۵ کلنی که از نظر رنگ، شکل و اندازه تفاوت داشتند انتخاب و رنگ آمیزی شدند. در بین این ایزوله ها، ۶ ایزوله گرم مثبت و کاتالاز منفی شناسایی گردیدند و تست مقاومت به نمک های صفراوی و شرایط اسیدی روی این ایزوله انجام گرفت. نتایج بدست آمده از تست های ذکر شده نشان داد که، ایزوله p2 دارای بیشترین مقاومت نسبت به نمک صفراوی بوده و در شرایط اسیدی، ایزوله p6 رشد بهتری را نسبت به سایر ایزوله ها از خود نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.