مقاله نوسازی و بهسازی بافتهای فرسودهی شهری؛ در راستای تقویت هویت منظر شهری در ایران با رویکرد مشارکت عمومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نوسازی و بهسازی بافتهای فرسودهی شهری؛ در راستای تقویت هویت منظر شهری در ایران با رویکرد مشارکت عمومی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نوسازی و بهسازی بافتهای فرسودهی شهری؛ در راستای تقویت هویت منظر شهری در ایران با رویکرد مشارکت عمومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نوسازی و بهسازی بافتهای فرسودهی شهری؛ در راستای تقویت هویت منظر شهری در ایران با رویکرد مشارکت عمومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نوسازی و بهسازی بافتهای فرسودهی شهری؛ در راستای تقویت هویت منظر شهری در ایران با رویکرد مشارکت عمومی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
با گسترش فزایندهی شهرها در دهههای اخیر، بافتهای فرسودهی شهری در حالی از چرخهی رشد و توسعه بازماندهاند که ظرفیتهای لازم را جهت ایفای نقش تعیین کننده در فرآیند توسعهی شهر، دارا هستند. نبود ادبیات منسجم در حوزهی نوسازی شهری از مسایلی است که باعث شده سیاستها و اقدامات مدیریت شهری برای رفع مشکل بافتهای فرسوده تاکنون به نتیجهی مطلوب نرسد. موضوع منظر و سیمای شهری، که در واقع چهرهی مسلط کالبد شهر و حاوی اولین پیامها در نظر شهروندان است، امروزه به بخشی از مناقشهی اصلی معماری و شهرسازی معاصر تبدیل شده است. سیری گذرا بر سیمای شهرهای تاریخی ایران، بافتهای قدیمی باارزشی را بهنمایش میگذارد، که همگی در گذشتهای نهچنداندور، از نشاط و سرزندگی مطلوب برخوردار بودهاند. کمتوجهی به برنامههای ساماندهی این بافتها در طولزمان سببشده تا آنها رونق و کارایی پیشین را ازدستداده و به عنوان بافت مسألهدار در سیستم شهری مطرح گردند. از موارد مهمی که در بهبود مسایل بافتهای فرسوده اثرگذار است، منظر آن است. منظر شهری رابطهی تنگاتنگی با مقوله هویت دارد. اگرچه هویت در مفهوم عام آن، قدمتی طولانی دارد اما پیشینهی این بحث در منظر شهری و بافت فرسوده چندان باسابقه نیست. سهل و ممتنعبودن مفهوم هویت منظر شهری در فرآیند شناخت و ادارک، پدیدهای چندبعدی و پیچیده را پیشروی ما قرار میدهد. از آنجا که شهر ویترین عرضه تفکرات جامعه به دنیای بیرون و بستر شکلگیری حیات مدنی است، ارتباط هویت و منظر شهری به مقولهای تأثیرگذار در علوم مرتبط با این حوزه تبدیل شده و تلاش برای یافتن ماهیت هویت منظر شهری جهت ارزیابی معیار سیاستهای مداخلهی کلان در شهرهای امروز، امری ضروری است. اندیشه مشارکت شهروندان در اداره امور شهر قدمتی دیرینه و به اندازهی تأسیس شهر دارد. بهدنبال مطرحشدن مشارکت مردم در نوسازی بافتهای فرسوده در مدیریت شهری، طرحهای متنوعی در راستای تحقق راهبردها و سیاستهای مشارکتی تهیه شده است. نوشتار حاضر با رویکردی تحلیلی و توصیفی، با استفاده از مطالعات اسنادی و کتابخانهای و با روش یافتهاندوزی و تحلیل محتوی میکوشد تا در راستای تقویت هویت منظر شهری و بهسازی بافتهای فرسوده، با نگاهی به مشارکت عمومی به راهبردها و سیاستهای منسجمی دستیابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.