مقاله نقش ایستگاه های هیدرومتری و روند یابی هیدرولوژیکی سیل به روش مدل سازی چند مخزنه ( مطالعه موردی : سد وشمگیر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش ایستگاه های هیدرومتری و روند یابی هیدرولوژیکی سیل به روش مدل سازی چند مخزنه ( مطالعه موردی : سد وشمگیر) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش ایستگاه های هیدرومتری و روند یابی هیدرولوژیکی سیل به روش مدل سازی چند مخزنه ( مطالعه موردی : سد وشمگیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش ایستگاه های هیدرومتری و روند یابی هیدرولوژیکی سیل به روش مدل سازی چند مخزنه ( مطالعه موردی : سد وشمگیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش ایستگاه های هیدرومتری و روند یابی هیدرولوژیکی سیل به روش مدل سازی چند مخزنه ( مطالعه موردی : سد وشمگیر) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
روند یابی سیل کاربرد فراوانی در مسائل مربوط به پیش بینی سیل ، طراحی مخازن ، ساماندهی رودخانه، احداث دیوار حفاظتی وغیره دارد .به کمک مدلهای روندیابی وداشتن هیدروگراف سیل در یک نقطه از رودخانه میتوان هیدرو گراف سیل مورد نظر را در هر نقطه از مسیر رودخانه تعیین کرد . برای انجام فرایند روندیابی سیل در رودخانه ازروشهای هیدرولیکی (توزیعی ) و هیدرولوژیکی ( توده ای ) استفاده می شود .حل روشهای هیدرولیکی بسیار پیچیده و طولانی می باشد بنابراین استفاده از روشهای هیدرولو ژیکی که دارای محاسبات کمتر و ساده تر است وجوابهای قابل قبول ارائه می کند اجتناب ناپذیر است. در این تحقیق از معادلات روند یابی چند مخزنه سیلاب با استفاده از روش حل عددی اولر در محیط اکسل بهره گرفته شده است . محدوده مورد مطالعه رودخانه گرگانرود در استان گ لستان وبازه بین دو ایستگاه هیدرومتری ارازکوسه و قزاقلی به طول تقریبی ۳۰ کیلومتر می باشد که دارای هیدروگراف سیلاب ثبت شده می باشند . ایستگاه قزاقلی در بالادست سد مخزنی وشمگیر با مساحتی معادل ۶۵۶۰ کیلومترمربع به عنوان ورودی سدمحسوب می شود . بدلیل اهمیت آگاهی ازهیدروگراف سیلاب ورودی به سد در زمان رخداد سیلاب و تصمیم گیری های مدیریتی در زمان بحران ، انجام فرایند روندیابی در این بازه از رودخانه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . دراین تحقیق فرایند روندیابی برای حالتهای ۲ مخزنه تا ۷ مخزنه مورد بررسی قرار گرفته و برای هر تحلیل مقادیر مجموع مربعات خطای هیدروگراف های محا سباتی و مشاهداتی محاسبه گردید و مشاهده شد که با افزایش مخازن مجموع مربعات خطاها رو به کاهش میرود وپس از رسیدن به حد بهینه مخازن خطا افزایش می یابد . در نهایت بهترین مدل که دارای کمترین مقدار خطا می باشد تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.