مقاله تعیین میزان دسترسی پذیری زیستی دو عنصر سنگین سرب و کادمیوم با تیمار کمپوست مخلوط توسط گونه تربچه وحشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان دسترسی پذیری زیستی دو عنصر سنگین سرب و کادمیوم با تیمار کمپوست مخلوط توسط گونه تربچه وحشی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان دسترسی پذیری زیستی دو عنصر سنگین سرب و کادمیوم با تیمار کمپوست مخلوط توسط گونه تربچه وحشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان دسترسی پذیری زیستی دو عنصر سنگین سرب و کادمیوم با تیمار کمپوست مخلوط توسط گونه تربچه وحشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان دسترسی پذیری زیستی دو عنصر سنگین سرب و کادمیوم با تیمار کمپوست مخلوط توسط گونه تربچه وحشی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
آلودگی فلزات سنگین، یکی از مشکلات کمپوست تولیدی از پسماند مخلوط می باشد. هدف از انجام این پژوهش ، توجه ویژه بهاستاندارد سازی کمپوست از پسماندهای مخلوط و انجام آزمایشات لازم بر روی خاک مورد نظر قبل و بعد از استفاده کمپوست درمزرعه و انجام تمهیدات لازم جهت جلوگیری از آلودگی دو نوع فلز سنگین سرب و کادمیوم بوده است. در ابتدا با استفاده از نمونهبرداری مرکب ۵ نمونه تهیه و آزمایش عناصر سرب و کادمیوم مطابق با روش استاندارد ایران انجام گرفت. نتایج نشان داد که درنمونه های معرف کمپوست کارخانه غرب استان گلستان، میزان غلظت بدست آمده سرب و کادمیوم در برخی نمونه ها از اساتانداردکشور کانادا و رده یک هلند بالاتر بود. از اینرو، تعیین میزان دسترسی پذیری زیستی سرب و کادمیوم توسط گونه گیاهی تربچهوحشی از تیره شب بویان (به علت سریع الرشد بودن و شاخص بودن این تیره گیاهی به عنوان گیاه بیش اندوز)، در ۵ تیمار شامل(شاهد a=)؛ (b=12.5)؛ (c=20%)؛ (d=33%)؛ (f=50%) وزنی کمپوست با خاک مزرعه و در۳ تکرار در شرایط محیطیگلدانی انجام گرفت و میانگین داده ها با نرم افزار SPSS بر اساس آزمون دانکن (p<%5) و نرم افزار Excel مقایسه شدند. در ابتدابهترین عملکرد رشد (رشد رویشی به همراه رشد زایشی یعنی غده به عنوان اندوخته، برای نمونه c، نمایانده شد. سپس شاهدافزایش معنا ی دار جذب و انباشت سرب و کادمیوم به ترتیب با تیمار ۲۰% کمپوست نسبت به شاهد به میزان۰۱۴۵ppm ، ۱۹۳۰ ppm ، بودیم. اما میزان غلظت دو عنصر در همه تیمارها از دامنه سمیت گیاهان (برای سرب و کادمیوم بهترتیب ۳۰-۳۰۰ و ۵-۳۰ میلی گرم به کیلوگرم)، پایین تر بود که بیانگر عدم ممنوعیت استفاده از این کمپوست در یک دوره مصرف است و استفاده از آن را در دوره های دوم و سوم مشروط بر آزمایش خاک قبل از مصرف، می نماید. اما نتایج جالب توجهدیگر این بود که تربچه با جذب بالای سرب و کادمیوم، باعث پاک سازی خاک از این مواد شده و با دوره رشد یک ماهه خود میتواند در خاک های آلوده (به عنوان بیوفیلتر) موفق، عمل نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.