مقاله جایگاه کشت راتون برنج در افزایش محصول و بهره وری زمین به منظور بهبود درآمد شالیکاران (مطالعه موردی: دهستان فیضیه شهرستان بابل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه کشت راتون برنج در افزایش محصول و بهره وری زمین به منظور بهبود درآمد شالیکاران (مطالعه موردی: دهستان فیضیه شهرستان بابل) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه کشت راتون برنج در افزایش محصول و بهره وری زمین به منظور بهبود درآمد شالیکاران (مطالعه موردی: دهستان فیضیه شهرستان بابل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه کشت راتون برنج در افزایش محصول و بهره وری زمین به منظور بهبود درآمد شالیکاران (مطالعه موردی: دهستان فیضیه شهرستان بابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه کشت راتون برنج در افزایش محصول و بهره وری زمین به منظور بهبود درآمد شالیکاران (مطالعه موردی: دهستان فیضیه شهرستان بابل) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از راه های افزایش تولید محصول و ارتقاء بهره وری سطح زیر کشت در زراعت برنج برداشت مجدد آن تحت عنوان راتون یاوارویش برنج است که کیفیتی بسیار مطلوب دارد. این نوع برداشت محصول عمدتاً در ارقام محلی زودرس و در اراضی آبگیر که طیفصل زمستان امکان کشت دوم خشکه زاری وجود ندارد، صورت می پذیرد. با اجرای راتون، شالیکاران علاوه بر تولید بیشتر محصولبرنج و بهره برداری بهینه از زمین، زمینه را جهت افزایش درآمد خود فراهم می نمایند. هدف از این تحقیق معرفی منطقه مورد مطالعهدر زمینه کشت راتون، بررسی و ارزیابی جایگاه کشت راتون در افزایش تولید محصول و استفاده بهینه از زمین زراعی در طول سال وهمچنین بهبود وضع معیشت اقتصادی در بین شالیکاران دهستان فیضیه شهرستان بابل بوده است. روش تحقیق در این مطالعهتوصیفی- تحلیلی است که برای گردآوری اطلاعات از روش های میدانی (پرسشنامه) کمک گرفته شده و بر اساس آن از ۳۵۱ بهره بردار برنج نمونه پرسشگری به عمل آمده است. نتایج نشان داد که کشت راتون در نواحی روستایی مورد مطالعه در سالهای اخیر روند رشد را داشته، به گونه ای که میزان گرایش شالیکاران به این کشت در بین ۷۰/۴ درصد پاسخگویان، خیلی زیاد و زیاد است. همچنین شالیکاران در اداره مزرعه زیر کشت راتون از همسران و فرزندان خود کمک می گیرند که با توجه به نیاز به نیروی کار کمتر نسبت بهزراعت اصلی برنج، این موضوع می تواند به بهبود وضع معیشت اقتصادی آنها کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.