مقاله برآورد خطای حاصل از محاسبه ضریب سیمان شدگی (m) با استفاده از روابط رایج برای یکی از مخازن جنوب غرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد خطای حاصل از محاسبه ضریب سیمان شدگی (m) با استفاده از روابط رایج برای یکی از مخازن جنوب غرب ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد خطای حاصل از محاسبه ضریب سیمان شدگی (m) با استفاده از روابط رایج برای یکی از مخازن جنوب غرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد خطای حاصل از محاسبه ضریب سیمان شدگی (m) با استفاده از روابط رایج برای یکی از مخازن جنوب غرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد خطای حاصل از محاسبه ضریب سیمان شدگی (m) با استفاده از روابط رایج برای یکی از مخازن جنوب غرب ایران :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
تعیین دقیق پارامترهای مخزن، یک مسأله اساسی در مطالعات و مدیریت آن است. یکی از مهم ترین و مؤثرترین اینپارامترها، گروه ضرایب آرچی (a, n, m) است که در محاسبات و تخمین مخازن نقش بسیار مهمی دارند. هر تغییر هرچندجزئی در مقدار این پارامترها، منجر به خطای چشمگیری در محاسبات مذکور می شود. ضریب سیمان شدگی (m) فوق العادهمهم بوده و تحت تأثیر نوع تخلخل، شکل ذرات و منافذ، ضریب پیچاپیچی، نوع ذرات، ناهمگونی و فشردگی و به طورمعمول از ۱ تا ۵ متغیر است. اما متأسفانه برخلاف اهمیت بالای این ضرائب در مطالعات مخازن، هیچگونه روابط و مقادیرجامعی برای مخازن ایران تاکنون ارائه نشده است و محاسبات اشباع بر اساس روابطی است که بعضاً با خطای بالا همراهاست و اندازه گیری آزمایشگاهی این پارامترها نیز به صورت پراکنده و فقط برای تعداد محدودی انجام گرفته است. هدف ازاین مطالعه، برآورد خطای حاصل از نتایج بعضی از این روابط رایج است. ضمن مقایسه نتایج روش های مختلف برای محاسبهm با مقادیر آزمایشگاهی، ضرائب همبستگی بسیار پایین (برای روش های شل، بورای و راگلند (نوع ۱ و ۲) به ترتیب برابر ۰/۳۰۶، ۰/۳۰۲۵، ۰/۲۸۱۹ و ۰/۲۸۳۱) به دست آمد که مؤید خطای زیاد استفاده از این روابط در محاسبات مربوط به مخازن ایران است. لذا جمع آوری کافی داده های آزمایشگاهی و ارائه مدل های جامعی برای مخازن ایران به صورت موردیجهت بهبود محاسبات مخزن، کاملاً ضروری و اجتناب ناپذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.