مقاله ارزیابی اقلیم آسایش گردشگری منطقه حفاظت شده باغ شادی استان یزد با استفاده از TCI و سیستم اطلاعات جغرافیایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اقلیم آسایش گردشگری منطقه حفاظت شده باغ شادی استان یزد با استفاده از TCI و سیستم اطلاعات جغرافیایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اقلیم آسایش گردشگری منطقه حفاظت شده باغ شادی استان یزد با استفاده از TCI و سیستم اطلاعات جغرافیایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اقلیم آسایش گردشگری منطقه حفاظت شده باغ شادی استان یزد با استفاده از TCI و سیستم اطلاعات جغرافیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اقلیم آسایش گردشگری منطقه حفاظت شده باغ شادی استان یزد با استفاده از TCI و سیستم اطلاعات جغرافیایی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
گردشگری از دیرباز به عنوان یکی از تفریحات مردم رایج بوده و انسان ها ترجیح می داده اند که برای گذراندناوقات فراغت خود به گردش در محیط طبیعی اطراف بپردازند. بخش قابل توجهی از گردشگری در مناطقچهارگانه تحت حفاظت از جمله مناطق حفاظت شده صورت می گیرد. آسایش در یک منطقه صد درصد ثابتنیست و برای افرادی بر حسب سن، سلامت، فعالیت بدنی، نژاد، نوع لباس، فصول مختلف سال، خوگرفتنافراد به محیط به طور نسبی تغییر می کند. تاثیر مستقیم برخی از عناصر زیاد و تاثیر مستقیم برخی از آنهاکمتر است. عوامل جوی که بیشترین تاثیر را بر وضعیت آسایش انسان دارند شامل دما، رطوبت و بارش،تابش و باد می باشد. از این رو در این پژوهش با استفاده از روش شاخص اقلیم آسایشگردشگری (Tourism climate index) و سیسدتم اطلاعات جغرافیایی (GIS) به بررسی آسایشاقلیمی در منطقه حفاظت شده باغ شادی استان یزد پرداخته شده است. در این روش از ۷ پارامتر اقلیمی در ۵ایستگاه سینووتیک و کلیماتولوژی اطراف منطقه مورد مطالعه استفاده شده است. نتایج به دست آمده از اینپژوهش حاکی از آن است که شاخص اقلیم آسایش گردشگری این منطقه در ماه های اردیبهشت و مهردارای بهترین شرایط اقلیمی برای پذیرش گردشگر می باشد. ماه های فروردین، خرداد، مرداد، شهریور و آباندر سطح دوم آسایش، ماه های تیر و اسفند در سطح سوم و سه ماه آذر، دی و بهمن در سطح پایین ترآسایش نسبت به سایر ماه ها قرار می گیرند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.