مقاله برآورد شدت فرسایش بادی به منظور مدیریت بهینه اراضی با استفاده از روش IRIFR.E.A (مطالعه موردی: پیوشک، شهرستان جاسک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد شدت فرسایش بادی به منظور مدیریت بهینه اراضی با استفاده از روش IRIFR.E.A (مطالعه موردی: پیوشک، شهرستان جاسک) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد شدت فرسایش بادی به منظور مدیریت بهینه اراضی با استفاده از روش IRIFR.E.A (مطالعه موردی: پیوشک، شهرستان جاسک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد شدت فرسایش بادی به منظور مدیریت بهینه اراضی با استفاده از روش IRIFR.E.A (مطالعه موردی: پیوشک، شهرستان جاسک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد شدت فرسایش بادی به منظور مدیریت بهینه اراضی با استفاده از روش IRIFR.E.A (مطالعه موردی: پیوشک، شهرستان جاسک) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
اندازه گیری فرسایش بادی همواره مشکل و هزینه بر بوده و دارای محدویت های زمان و مکان است . بنابرایناستفاده از روش های کارا به منظور برآورد آن امری اجتناب ناپذیر است. در این تحقیق از روش IRIFR.E.A جهتبررسی شدت فرسایش بادی در منطیه پیوشک از توابع شهرستان جاسک استفاده گردید. به منظور انجام تحقیق ابتدانقشه واحدهای کاری تهیه و سپس عوامل نه گانه مؤثر در فرسایش بادی در هریک از یازده واحد مطالعاتی بررسیشد. به هر کدام از واحدها امتیاز مربوطه تعلق گرفت و میزان شدت فرسایش تعیین و در نهایت نقشه حساسیت بهفرسایش بادی منطقه تهیه شد. نتایج به دست آمده از تحقیق نشان می دهد، واحدهای کاری از نظر شدت فرسایشدر سه کلاس متوسط با تولید رسوب سالانه ۱۵۰۰-۵۰۰ تن در کیلومترمربع در سال، زیاد با تولید رسوب سالانه ۶۰۰۰-۱۵۰۰ تن در کیلومترمربع در سال و خیلی زیاد با تولید رسوب سالانه ۶۰۰۰< تن در کیلومترمربع در سال تقسیم شوند. با توجه به این روش بالاتری امتیاز مربوط به پهنه ها و تپه های ماسه ای در غرب محدوده موردمطالعه با ۱۲۵ امتیاز می باشد که جز منطقه رسوب گذاری محسوب می شود ولی به عنوان منطقه برداشت ثانویه نیزعمل می کند و اراضی نسبتاً مسطح ساحلی با شیب بسیار ملایم و فلات های متشکل از رسوبات قدیمی دریای با۱۰۶ امتیاز در رتبه دوم قرار گرفت که در کلاس فرسایش خیلی شدید قرار می گیرد و کمترین امتیاز مربوط بهآبرفت های بادبزنی شکل سنگریزه دار با شیب ملایم و پستی و بلندی کم با ۷۵ امتیاز، به دست آمد که در کلاس بافرسایش متوسط قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.