مقاله تعیین ناحیه خطا دیده در سیستم توزیع با ترکیب الگوریتم خوشه بندی (K-Means) و سیستم استنتاج عصبی فازی تطبیقی – (ANFIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ناحیه خطا دیده در سیستم توزیع با ترکیب الگوریتم خوشه بندی (K-Means) و سیستم استنتاج عصبی فازی تطبیقی – (ANFIS) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ناحیه خطا دیده در سیستم توزیع با ترکیب الگوریتم خوشه بندی (K-Means) و سیستم استنتاج عصبی فازی تطبیقی – (ANFIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ناحیه خطا دیده در سیستم توزیع با ترکیب الگوریتم خوشه بندی (K-Means) و سیستم استنتاج عصبی فازی تطبیقی – (ANFIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ناحیه خطا دیده در سیستم توزیع با ترکیب الگوریتم خوشه بندی (K-Means) و سیستم استنتاج عصبی فازی تطبیقی – (ANFIS) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این مقاله یک الگوریتم جدیدی برای تعیین ناحیه خطا دیده در سیستم توزیع با استفاده از ترکیب الگوریتمخوشه بندی (K-Means) و سیستم استنتاج عصبی- فازی تطبیقی(ANFIS) ارائه شده است. اطلاعات ورودیالگوریتم با به کارگیری تکنیکهای پیشرفته پردازش سیگنال مبتنی بر آنالیز موجک برروی دیتاهای نمونه برداریشده از جریان فیدر اصلی به دست آمده است. تعداد دیتاهای نمونهبرداری شده ۱۶۰۰ نمونه با در نظر گرفتنشرایط متنوع نوع خطا، زاویه شروع خطا، مقاومت خطا و مکان خطا می باشند. در الگوریتم ارائه شده برایجلوگیری از تداخل دیتاها در حین آموزش و تست شبکه ANFIS ابتدا با استفاده از الگوریتم خوشه بندی دیتاهارا با توجه به شرایط خطا دسته بندی کرده و سپس با توجه به سیستم ANFIS آموزش دیده، ناحیه خطامشخص می شود. شبیه سازی های خطا در نرم افزار EMTP برروی شبکه ۲۵ کیلوولت واقعی کانادا صورت گرفتهو اطلاعات خروجی در نرم افزار متلب برای ارزیابی الگوریتم ارائه شده مورد بررسی قرار گرفته است. دقت الگوریتمارائه شده بیشتر از ۹۶ % و نشان دهنده این موضوع می باشد که الگوریتم ارائه شده می تواند یک ابزار قدرتمند درتشخیص ناحیه خطا در حوزه زمان برای به کارگرفته شدن در مراکز کنترل سیستم توزیع در آینده باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.