مقاله بررسی پژوهشهای انجام شده در زمینه پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین وآلایندههای هیدروکربنی آلی به روش خاکشویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پژوهشهای انجام شده در زمینه پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین وآلایندههای هیدروکربنی آلی به روش خاکشویی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پژوهشهای انجام شده در زمینه پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین وآلایندههای هیدروکربنی آلی به روش خاکشویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پژوهشهای انجام شده در زمینه پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین وآلایندههای هیدروکربنی آلی به روش خاکشویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پژوهشهای انجام شده در زمینه پاکسازی خاکهای آلوده به فلزات سنگین وآلایندههای هیدروکربنی آلی به روش خاکشویی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
سورفکتانتها دارای یک سر آبدوست و یک دم آبگریز هستند. سر آبدوست با مولکولهای آب و سرآبگریز با مولکولهای آلایندههای آبگریز پیوند برقرار میکنند. با افزایش غلظت سورفکتانت در فازمحلول به یک غلظت بحرانی میرسیم که پس از آن تنشهای سطحی کاهش چشمگیری نخواهد داشت، به این غلظت، غلظت آستانه سورفکتانت میگویند. فلزات سنگین دارای بار مثبت هستند و برای جذبشانبه یک محیط آنیونی نیاز است. به این منظور از عاملهای کیلیت کننده، لیگاندها و سورفکتانتهای آنیونی استفاده میکنند. عاملهای کیلیت کننده از طریق ایجاد کامپلکس فلزات سنگین را از محیطخاک جدا میکنند. در یک پژوهش انجام شده در هنگکنگ توسط ژانگ و همکاران، خاک آلوده بهسرب و گازوئیل مورد پاکسازی قرار گرفت، ۹۷ درصد از سرب توسط ادتا و ۴۲ درصد از گازوئیل توسط سورفکتانت آنیونی اسدیاس از خاک حذف شدند. ادتا و اسدیاس چند مرحله احیاء شدند، پس از احیاء راندمان حذف سرب به ۹۰ درصد و گازوئیل به ۴۰ درصد کاهش یافتند. در پژوهشی دیگر که درکانادا توسط ماریشین انجام شده است، از ترکیب سورفکتانت غیر یونی تریتونایکس ۱۰۰ یا اسدیاس با لیگاندهای یودید و اسسیان جهت حذف فلزات سنگین و بینفیلهای پلیکلره از خاک استفاده شدهاست. بیشترین راندمان حذف کادمیوم در ترکیب تریتونایکس ۱۰۰ /یودید و برای روی و مس تریتون-ایکس ۱۰۰ /اسسیان رخ داد. ترکیب تریتونایکس ۱۰۰ /یودید و اسسیان نیز در حذف کادمیوم و مسراندمان حذف بالایی را در بر داشت اما به علت مخرب بودن لیگاند یودید در حذف روی این ترکیب برای حذف روی مناسب نیست. در مطالعهای دیگر که توسط بازیار و همکاران در شهر زنجان شد، سرعت و زمان بهینه شستوشو به ترتیب ۲۵۰ آرپیام و ۹۰ دقیقه برای سورفکتانتهای توین ۸۰ و بریج ۳۵ گزارش شده است. غلظت بهینه سورفکتانت و تأثیر پیاچ نیز مورد مطالعه قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.