مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های بافتی و انبساطی اسنک حجیم تهیه شده از سورگوم قرمز :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ذرت، گندم و برنج رایج ترین غلات مصرفی در تولید اسنک های اکسترود شده و غلات صبحانه می باشند اما سورگوم علی رغم قیمت پایین تر و ارزش تغذیه ای بالاتر، تاکنون مورد استفاده در تولید اسنک های حجیم واقع نشده. اسنک های حجیم به دلیل دارا بودن بافتی ترد بسیار محبوب هستند. همچنین میزان حجیم شدن فرآورده های اسنک، اهمیت بسزایی در افزایش پذیرش این محصولات دارد. به همین دلیل در این پژوهش اثر متغیرهای فرآیند اکستروژن اعم از سرعت چرخش هلیس (۲۲۰-۱۲۰ rpm) و درجه حرارت منطقه سوم اکسترودر (۱۷۰-۱۲۰ درجه سانتیگراد) بر مقادیر دانسیته ظاهری، سختی و نسبت انبساط اسنک حجیم مورد ارزیابی قرار گرفت. افزایش دمای پخت اکستروژن سبب کاهش ویسکوزیته خمیر و به تبع آن افزایش سلول های هوایی با دیواره های نازک شد که این موضوع سبب افزایش نسبت انبساط و نیز کاهش سختی و دانسیته ظاهری فرآورده در حین فرآیند اکستروژن می گردد. مطابق با مدل های خطی بهینه شده حاصل از آنالیز آماری، افزایش سرعت چرخش هلیس دارای اثراتی مشابه با دما، بر روی مشخصه های مورد بحث می باشد. به طوری که افزایش سرعت هلیس باعث کاهش معنی داری در مقادیر دانسیته و سختی نمونه های اسنک شد اما در مورد نسبت انبساط فرآورده، بیشترین مقدار انبساط در سرعت هلیس حدود ۱۶۰ دور بر دقیقه مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.