مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن بر ویژگی های عملکردی اسنک حجیم بر پایه ی سورگوم قرمز :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فرآورده های اکسترود شده ی حجیم حاصل از غلات به دلیل بافت و طعمی که دارند بسیار محبوب می باشند. ذرت ترکیب اصلی بسیاری از اسنک هاست که باعث ایجاد بافتی حجیم و متخلخل در فرآورده می شود. سورگوم قرمز نیز یکی از مهمترین غلات می باشد که به دلیل دارا بودن مقادیر بالای نشاسته می تواند جایگزین بخشی از ذرت در اسنک شده و از این طریق سبب افزایش ارزش تغذیه ای فرآورده و بهبود رنگ آن گردد. ویژگی عملکردی فرآورده ی اکسترود شده، نقش مهمی در خصوصیات کیفی محصول دارد. از این رو هدف از انجام این پژوهش، رسیدن به شرایط بهینه فرآیند اکستروژن جهت تولید اسنک حجیم با ویژگی های مطلوب جذب آب، جذب روغن و حلالیت بالا بود. بدین منظور پس از یافتن درصد رطوبت مطلوب و سطوح مناسب از سورگوم افزوده به خوراک، به کمک طرح آماری مرکب مرکزی، تاثیر متغیرهای فرآیند اکستروژن اعم از سرعت چرخ هلیس (۲۲۰-۱۲۰ rpm) و دمای پخت منطقه سوم اکسترودر (۱۷۰-۱۲۰ درجه سانتیگراد) بر ویژگی عملکردی اسنک حجیم شامل شاخص جذب آب، جذب روغن و درصد حلالیت مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که با افزایش دمای پخت، میزان جذب آب فرآورده افزایش یافت؛ به طوریکه بیشترین میزان جذب آب ۸/۰۸ در دمای ۱۵۵ درجه سانتیگراد و سرعت هلیس ۲۲۰rpm مشاهده شد. در دماهای پایین، افزایش سرعت چرخش هلیس منجر به کاهش میزان حلالیت می شد اما در دماهای بالا، افزایش سرعت هلیس تا ۱۶۰ دور در دقیقه باعث افزایش حلالیت شد و سپس تا ۲۲۰ دور در دقیقه کاهش محسوس در حلالیت نمونه ها مشاهد گردید. همچنین افزایش دما و سرعت چرخش هلیس بصورت خطی سبب افزایش جذب روغن نمونه ها گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.