مقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از انرژی مایکروویو در تولید غذاهای آماده :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
استفاده از انرژی مایکروویو یک روش نگهداری جهت مواد غذایی محسوب می شود که به تازگی در صنایع غذایی کشور کاربرد صنعتی نیز یافته است .فرایند تشعشع دارای پتانسیل فراوانی برای استفاده در خط عملیات واحد و ایجاد تغییرات لازم در مواد غذایی است و می تواند در هر مرحله از کاشت ،داشت وبرداشت تا تولید مواد غذایی به کار رود که از آن جمله می توان به از بین بردن حشرات وجانوران در مواد اولیه ، ضد عفونی کردن سطوح وتجهیزات در طی تولید و همچنین فرایند مواد غذایی ازقبیل پخت مواد خمیری ، تمپرینگ ، خشک کردن ، منجمد کردن ،پاستوریزاسیون ،استرلیزاسیون وغیره اشاره کرد .در این مقاله به مطالعه انواع فرایندهای صنعتی توسط مایکروویو می پردازیم. نتایج نشان می دهد استفاده از مایکروویو علاوه بر صرفه جویی در زمان فرایند، حفظ مواد مغذی و ویتامینها منجر به افزایش ویژگیهای حسی و ارگانولپتیکی محصولات در مقایسه با فرایندهای مرسوم می شود لذا پیشنهاد می گردد از آن در تولید انواع غذاهای آماده، دسرها و میان وعده ها استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.