مقاله استفاده از دی اکسید کربن محلول در گسترش ماندگاری محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از دی اکسید کربن محلول در گسترش ماندگاری محصولات لبنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از دی اکسید کربن محلول در گسترش ماندگاری محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از دی اکسید کربن محلول در گسترش ماندگاری محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از دی اکسید کربن محلول در گسترش ماندگاری محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دی اکسید کربن یک ماده ضد میکروبی طبیعی منحصر بفردی است که در صنعت لبنی می تواند مورد استفاده قرار گیرد. دی اکسید کربن بدین دلیل یک ماده منحصر بفردی است که بدون اینکه اثرات زیان آور و مخربی روی محصول بر جای بگذارد، می تواند به محصول اضافه یا حذف گردد. این ماده ضد میکروبی در محصولات لبنی مایع بصورت محلول حل می گردد و از رشد پاتوژن ها و عوامل فساد جلوگیری می کند. مدلینگ اثرات CO2 روی طیف وسیعی از باکتری ها در کشت های خالص و ترکیبی در محصولات لبنی متنوع، امکان حفظ و نگهداری منابع مغذی در محصولات لبنی را فراهم می آورد . هدف از این مقاله بررسی تاثیرات CO2 روی عوامل و فاکتورهایی است که بر ماندگاری شیر و محصولات لبنی تاثیرات نامطلوبی بر جای می گذارند؛ بررسی های صورت گرفته در این مقاله حاکی از آن است که این ماده می تواند نقش مهمی در افزایش ماندگاری محصولات لبنی داشته باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.