مقاله بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بتا کاروتن و روشهای استخراج آن از هویج و مقایسه آنها :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ویتامین A از آنتی اکسیدانهایی است که از امراض زیادی مانند سرطان ،بیماری قلبی، آلزایمر، بیماریهای چشمی، تخریب سلولها و DNA جلوگیری می کند. بتاکاروتن یکی از آنتی اکسیدانهایی است که در هویج به وفور وجود دارد، پیش ساز ویتامین A می باشد و در بدن تبدیل به این ویتامین می گردد. همچنین رنگ نارنجی هویج که بواسطه بتاکاروتن است از رنگهای طبیعی بوده مصارف بسیاری دارد. برای استخراج بتاکاروتن از روشهای جدید مثل کریستالیزاسیون بتاکاروتن در فرآیند گاز ضد حلال می توان استفاده کرد. روشهای جذبی مثل جذب شیمیائی بتاکاروتن روی بنتونیت اسید – فعال روش دیگری است که مورد بررسی قرار گرفت. روش تولید بتاکاروتن توسط کپک Blakesleatrispora در فرمانتورهای مختلف بررسی شد. تولید نانو ذرات شامل بتاکاروتن از طریق جابجایی حلال نیز مطالعه شد. استخراج بتاکاروتن بوسیله سیال فوق بحرانی کربن دی اکسید همراه نیتروژن مونوکسید و همین روش با استفاده از روغن کانولا نیز بررسی و مقایسه گردید. در انتها نتیجه گیری شد که روش استخراج توسط سیال فوق بحرانی CO2 با استفاده از روغن کانولا از نظر میزان بازدهی بیشتر روش مناسب تری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.