مقاله بررسی آلودگی میکروبی در انواع آبمیوه و نوشیدنیهای میوه ای با بسته بندی متنوع (دوی پک، تتراپک و پت) طی سال ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی میکروبی در انواع آبمیوه و نوشیدنیهای میوه ای با بسته بندی متنوع (دوی پک، تتراپک و پت) طی سال ۱۳۹۲ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی میکروبی در انواع آبمیوه و نوشیدنیهای میوه ای با بسته بندی متنوع (دوی پک، تتراپک و پت) طی سال ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی میکروبی در انواع آبمیوه و نوشیدنیهای میوه ای با بسته بندی متنوع (دوی پک، تتراپک و پت) طی سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی میکروبی در انواع آبمیوه و نوشیدنیهای میوه ای با بسته بندی متنوع (دوی پک، تتراپک و پت) طی سال ۱۳۹۲ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آب میوه و فراورده های آن، در صورت فرآوری صحیح می توانند به عنوان یکی از منابع طبیعی تامین املاح و ویتامین های ضروری در افراد جامعه و به ویژه اقشار نیازمند به توجه ویژه، مانند کهنسالان، بیماران و کودکان مطرح باشند. پس با توجه به این قضیه می توان به اهمیت توجه روزافزون برای تامین بهداشت، ایمنی و سلامت این محصولات پی برد. نمونه های آب میوه و فرآورده های آن شامل نکتار و نوشیدنی میوه ای بدون گاز در بسته بندی های دوی پک، تتراپک و بطری های پت، تولیدی کارخانجات آب میوه داخل کشور، ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان آذربایجان غربی، مطابق استاندارد ۳۴۱۴ از نظر آلودگی میکروبی مورد آزمون قرار گرفتند. از ۳۵ نمونه ارسالی به آزمایشگاه، ۱۰۰ درصد نمونه ها از نظر آلودگی به این عوامل میکروبی، منفی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.