مقاله بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه و مغز پسته برشته :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این تحقیق اثر دما ( ۱۲۰ ،۹۰ و ۱۵۰ درجه سانتی گراد)، زمان ( ۳۵ ،۲۰ و ۵۰ دقیقه) و سرعت جریان هوای (۰/۵m/s و ۱/۵ و ۲/۵) برشته کردن بر خصوصیات حسی دانه (رنگ، نیروی لازم جهت خروج از پوسته چوبی، میزان خندانی و پذیرش کلی) و مغز (رنگ، سختی، طعم، تلخی و پذیرش کلی) پسته های برشته مورد بررسی قرار گرفت. شرایط مختلف برشته کردن و برهم کنش پارامترهای مختلف برشته کردن اثر معنی داری بر رنگ، نیروی خروج از پوسته چوبی، خندانی و پذیرش کلی دانه های پسته نداشت. افزایش دمای برشته کردن باعث کاهش میزان سختی مغزهای پسته و افزایش امتیاز ارزیاب های حسی شد. رابطه رگرسیونی نشان داد اثر دما و زمان برشته کردن بر امتیاز طعم به صورت خطی است. تغییرات امتیاز طعم با سرعت جریان هوا به صورت خطی و درجه دوم بود. همچنین مشاهده شد این تغییرات به برهم کنش بین فاکتورها بستگی ندارد. افزایش دمای برشته کردن باعث افزایش تلخی دانه های پسته شد. نمونه های برشته شده در ۱۵۰ درجه سانتی گراد ، ۵۰ دقیقه و ۱/۵m/s و ۱۵۰ درجه سانتی گراد ، ۲۰ دقیقه و ۱/۵m/s به ترتیب کمترین و بیشترین میزان پذیرش کلی را داشتند. نتایج مربوط به آزمون حسی نشان داد مغزهای پسته برشته شده دارای پذیرش خوبی از نظر طعم، رنگ و بافت هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.