مقاله بررسی اثر دمای خشک کردن (هوای داغ) بر توزیع تخلخل کف کنسانتره انار و تعیین انرژی فعالسازی آنها با استفاده از روش پردازش تصویر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دمای خشک کردن (هوای داغ) بر توزیع تخلخل کف کنسانتره انار و تعیین انرژی فعالسازی آنها با استفاده از روش پردازش تصویر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دمای خشک کردن (هوای داغ) بر توزیع تخلخل کف کنسانتره انار و تعیین انرژی فعالسازی آنها با استفاده از روش پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دمای خشک کردن (هوای داغ) بر توزیع تخلخل کف کنسانتره انار و تعیین انرژی فعالسازی آنها با استفاده از روش پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دمای خشک کردن (هوای داغ) بر توزیع تخلخل کف کنسانتره انار و تعیین انرژی فعالسازی آنها با استفاده از روش پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این مطالعه اثر دماهای مختلف خشک کردن (۵۰، ۶۰ و ۷۰ درجه سانتیگراد) کف کنسانتره انار در یک خشک کن هوای داغ بر توزیع اندازه های حفرات و انرژی فعالسازی آنها مورد بررسی قرار گرفت. مواد اولیه مورد استفاده در این تحقیق شامل کنسانتره انار، صمغ عربی، سفیده تخم مرغ و مالتودکسترین بودند. تهیه کف بدین صورت بود که ابتدا بعد از تهیه محلول صمغ عربی )به مدت ۱۸ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد) سایر مواد فرمولاسیون کف اضافه گردید و سپس در مدت زمانهای تعیین شده، توسط همزن خانگی سانی (مدل SM88) با ماکزیمم دور ( ۱۵۰۰ دور در دقیقه) به هم زده شد. کف تولیدی به ضخامت ۳ میلیمتر درون پلیتهایی از جنس آلومینیوم ریخته شد و وارد خشک کن گردیدند. جهت بررسی توزیع تخلخل در نمونه های کف خشک شده، تصاویر با استفاده از میکروسکوپ الکترونی پویشی (SEM) با بزرگنمایی ۱۰۰ × تهیه شدند. در مرحله بعد جهت کمی سازی توزیع تخلخل ساختار کف خشک شده، از نرم افزار Image J استفاده گردید. بدین ترتیب که ابتدا تصاویر تعیین مقیاس شده و بعد از تبدیل به مقیاس دودویی، آستانه گیری صورت گرفت و حفره ها با رنگ مشکی مشخص و شمارش گردیدند. ارتباط بین ضریب توزیع رطوبت و دمای خشک کردن نمونه های کف انار از طریق رابطه آرنیوس بررسی گردید. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که با افزایش دمای خشک کردن نمونه های کف کنسانتره انار، از ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد، افزایش اندازه حفرات مشاهده شد در حالی که در ادامه در دمای ۷۰ درجه سانتیگراد، کاهش اندازه حفرات و تغییر الگوی توزیع تخلخل رخ داد. این نتایج حاکی از تاثیر دما و زمان خشک کردن بر ساختار کف تولیدی کنسانتره انار(اندازه و توزیع حفرات) میباشد. بررسی ضرایب نفوذ با و بدون در نظر گرفتن حفرات و همچنین محاسبه انرژی فعالسازی حاکی از نقش مهم و تعیین کننده حفرات و توزیع آنها بر پدیده انتقال جرم بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.